Anćelotiju preseo debi zbog Robena!

Problem za Italijana već u njegovoj prvoj utakmici na klupi Bajerna.

Fudbal 16.07.2016 | 20:30
Anćelotiju preseo debi zbog Robena!
Lepo subotnje popodne pretvorilo se u veliku glavobolju za Karla Anćelotija.

Italijanski stručnjak debitovao je na klupi Bajerna, na gostovanju petoligašu Lipštadu, u utakmici na kojoj je viđeno sedam golova, pobeda njegovog tima 4:3, ali i jedna povreda.

Krilni napadač Arjen Roben, jedan od najboljih igrača slavnog kluba iz Minhena, sam je izašao sa terena već tokom prvog poluvremena, držeći se za butinu posle jednog neuspešnog trka.

Holanđanin je pokušao da naglo u 35. minutu pobegne protivniku, ali je brzo počeo da skakuće na jednoj nozi, što je bio jasan signal Anćelotiju da ga zameni.

Italijan je brzo reagovao, uveo u igru hrvatskog vezistu Marija Crničkog (18), a prve informacije kluba nisu dale konkretnu vest o težini povrede ofanzivca, koji se nedeljama spremao za start priprema.

Pre izlaska sa terena Holanđanin je postigao i gol za 2:0, dupliravši prednost svog tima koju je doneo američki napadač Džulijan Grin, najistureniji igrač Bajerna od prvog do poslednjeg minuta,

Vođstvo Bavaraca raslo je sve do 50. minuta, jer je Frank Riberi u 33. pogodio za 3:0, a vezista domaćina u 49. autogolom postavio 4:0.

Od tog trenutka, Lipštat se razigrao i umalo izjednačio!

Bajern je primio prvi gol u 55. minutu, drugi u 58, a na niželigaš je prišao na samo gol zaostatka tri minuta pre kraja- Ipak, senzacionalno izjednačenje nije viđeno, iako je Anćeloti posle sata igre izveo sa terena Ćavi Alonsa, Riberija i Bernata, a uveo Stigla, Vinchajmera i Šabanija.

Sledeći kontrolni meč šampion Nemačke igraće 20. kula, protiv Mančester sitija na Alijanc areni.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar