Канте: Желим да освајам титуле и са Челсијем!

Француски репрезентативац Н’Голо Канте ново је појачање Челсија, прешао је из Лестера за 36 милиона евра, потврђено је на сајту лондоског клуба.

Фудбал 18.07.2016 | 22:30
Канте: Желим да освајам титуле и са Челсијем!
Шампион Премијер лиге потврдио је да је постигао договор са 'Плавцима' око трансфера 25-годишњег француског репрезентативца.

Финалиста овогодишњег ЕУРО изјавио да је срећан после потписивања уговора на пет година за клуб са Стамфорд Бриџа.

“Срећан сам што сам потписао за један од највећих клубова у Европи. Ово је сан који ми се остварио. Шансу коју сам добио да радим са Контеом, невероватним тренером и са неким од најбољих играча на свету је сувише добра да бих је испустио“, рекао је Канте.

Бивши играч' Лисица' прошлу сезону одиграо је одлично и освојио титулу Премијер лиге, а сада ће имати прилику да са новим тимом уради исто.

"Моја прва сезона у енглеском фудбалу била је посебна и сада се надам да ћу наставити тако и још боље као играч Челсија. Радујем се упознавању са новим саиграчима и што ћу помоћи тиму за постизање што више успеха“, закључио је Н'Голо.

После Белгијанца Мишија Батшуаија, "плавци" су овог лета дефинитивно ангажовали и по многима најбољег играча Премијер лиге за прошлу сезону - Нголо Кантеа.

У само 12 месеци он је прошао заиста велики пут.

Прошлог лета, Канте је стигао у Лестер из Каена, за девет милиона евра. У дресу "лисица" остварио је са саиграчима историјски подвиг, освојивши Премијер лигу.

Тај успех и своју заиста сјајну сезону наплатио је после Европског првенства, на којем је са Француском играо у финалу.

Није наведено за колико је новца прешао у Челси.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар