Kante: Želim da osvajam titule i sa Čelsijem!

Francuski reprezentativac N’Golo Kante novo je pojačanje Čelsija, prešao je iz Lestera za 36 miliona evra, potvrđeno je na sajtu londoskog kluba.

Fudbal 18.07.2016 | 22:30
Kante: Želim da osvajam titule i sa Čelsijem!
Šampion Premijer lige potvrdio je da je postigao dogovor sa 'Plavcima' oko transfera 25-godišnjeg francuskog reprezentativca.

Finalista ovogodišnjeg EURO izjavio da je srećan posle potpisivanja ugovora na pet godina za klub sa Stamford Bridža.

“Srećan sam što sam potpisao za jedan od najvećih klubova u Evropi. Ovo je san koji mi se ostvario. Šansu koju sam dobio da radim sa Konteom, neverovatnim trenerom i sa nekim od najboljih igrača na svetu je suviše dobra da bih je ispustio“, rekao je Kante.

Bivši igrač' Lisica' prošlu sezonu odigrao je odlično i osvojio titulu Premijer lige, a sada će imati priliku da sa novim timom uradi isto.

"Moja prva sezona u engleskom fudbalu bila je posebna i sada se nadam da ću nastaviti tako i još bolje kao igrač Čelsija. Radujem se upoznavanju sa novim saigračima i što ću pomoći timu za postizanje što više uspeha“, zaključio je N'Golo.

Posle Belgijanca Mišija Batšuaija, "plavci" su ovog leta definitivno angažovali i po mnogima najboljeg igrača Premijer lige za prošlu sezonu - Ngolo Kantea.

U samo 12 meseci on je prošao zaista veliki put.

Prošlog leta, Kante je stigao u Lester iz Kaena, za devet miliona evra. U dresu "lisica" ostvario je sa saigračima istorijski podvig, osvojivši Premijer ligu.

Taj uspeh i svoju zaista sjajnu sezonu naplatio je posle Evropskog prvenstva, na kojem je sa Francuskom igrao u finalu.

Nije navedeno za koliko je novca prešao u Čelsi.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar