Огласио се Јувентус: Игуаин је још далеко од нас!

Спремили смо замене за Погбу и Бонућија! Радно у Торину...

Фудбал 17.07.2016 | 18:00
Огласио се Јувентус: Игуаин је још далеко од нас!
Фудбалска Италија данима се већ тресе од самог помена да биГонзало Игуаин могао да се пресели у Торино и задужи опрему Јувентуса. Најбољи стрелац Серије А не силази са насловних страна угледне штампе, која свакодневно извештава да Пипитина жеља управо - Стара дама. Међутим, колико је стрелац 36 погодака прошле сезоне заиста близу доласку међу Бјанконере?

Ако питате директора Јувентуса и десну руку Бепеа Мароте, Фабија Паратићија, Игуаин је и даље јако далеко од остварења трансфера који би уздрмао темеље италијанског шампионата и од Јувеа направио – велесилу.

„Искрено, Игуаина смо тражили и пре него што је дошао у Наполи. Тада смо разговарали са Реалом око трансфера, али нисмо успели да се договоримо око висине обештећења. Због тога нисмо тада ни покретали разговоре са играчем“, рекао је Паратићи.

Новинаре је интересовало да ли Наполи има разлог да се боји сада?

„Мислим да не. Игуаин је још далеко од нас. Сви велики клубови знају да њихови најбољи играчи могу да добију невероватне понуде. Чујем да се Наполију свиђа неколико наших играча, али уверавам вас да у овом тренутку нисмо добили никакве понуде, нити смо започели преговоре“.

Али, ту се Паратићи није зауставио, већ је као пример узео Пола Погбу и Леонарда Бонућија, које јуре Манчестер Сити и Манчестер јунајтед.

„Ми, на пример, имамо Погбу и Бонућија који су котирани јако високо и траже их бројни клубови. Због тога смо ми спремили потенцијалне замене у слуачју њиховог одласка. То је оно што ће и Наполи да уради са Игуаином, сигурно“.

Суботња италијанска штампа, тачније три најважнија медија - миланска Газета, римски Коријере и торински Тутоспорт изашли су у јавност са насловницама у којим доминира управо прича о доласку Игуаина у Јувентус. Истиче се да је Аргентинац већ изразио жељу да дође у Торино, упркос интересовањима са стране. 

По питању Пола Погбе ствари остају исте - никаквих понуда нема. Тако бар тврди Бепе Марота у изјави за Спорт Италију. Британска штампа је у петак увече објавила сензационалну вест да би Погбин трансфер у Манчестер јунајтед требало да буде завршен у наредних 48 сати и то за суму од 120.000.000 евра.

"То су глупости. Никаквих контакта нема", сажето је објаснио Марота. 

И по питању Леонарда Бонућија ствари остају непромењене - Манчестер Сити је форсирао трансфер, али је на крају изгледа одустао. Или, да ли је? По кулоарима још се шушка о Пеповојскривеној намери да се докопа Бонућијевог потписа до краја прелазног рока. Али, засад нема конкретних информација, не после оних последњих објава. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар