Oglasio se Juventus: Iguain je još daleko od nas!

Spremili smo zamene za Pogbu i Bonućija! Radno u Torinu...

Fudbal 17.07.2016 | 18:00
Oglasio se Juventus: Iguain je još daleko od nas!
Fudbalska Italija danima se već trese od samog pomena da biGonzalo Iguain mogao da se preseli u Torino i zaduži opremu Juventusa. Najbolji strelac Serije A ne silazi sa naslovnih strana ugledne štampe, koja svakodnevno izveštava da Pipitina želja upravo - Stara dama. Međutim, koliko je strelac 36 pogodaka prošle sezone zaista blizu dolasku među Bjankonere?

Ako pitate direktora Juventusa i desnu ruku Bepea Marote, Fabija Paratićija, Iguain je i dalje jako daleko od ostvarenja transfera koji bi uzdrmao temelje italijanskog šampionata i od Juvea napravio – velesilu.

„Iskreno, Iguaina smo tražili i pre nego što je došao u Napoli. Tada smo razgovarali sa Realom oko transfera, ali nismo uspeli da se dogovorimo oko visine obeštećenja. Zbog toga nismo tada ni pokretali razgovore sa igračem“, rekao je Paratići.

Novinare je interesovalo da li Napoli ima razlog da se boji sada?

„Mislim da ne. Iguain je još daleko od nas. Svi veliki klubovi znaju da njihovi najbolji igrači mogu da dobiju neverovatne ponude. Čujem da se Napoliju sviđa nekoliko naših igrača, ali uveravam vas da u ovom trenutku nismo dobili nikakve ponude, niti smo započeli pregovore“.

Ali, tu se Paratići nije zaustavio, već je kao primer uzeo Pola Pogbu i Leonarda Bonućija, koje jure Mančester Siti i Mančester junajted.

„Mi, na primer, imamo Pogbu i Bonućija koji su kotirani jako visoko i traže ih brojni klubovi. Zbog toga smo mi spremili potencijalne zamene u sluačju njihovog odlaska. To je ono što će i Napoli da uradi sa Iguainom, sigurno“.

Subotnja italijanska štampa, tačnije tri najvažnija medija - milanska Gazeta, rimski Korijere i torinski Tutosport izašli su u javnost sa naslovnicama u kojim dominira upravo priča o dolasku Iguaina u Juventus. Ističe se da je Argentinac već izrazio želju da dođe u Torino, uprkos interesovanjima sa strane. 

Po pitanju Pola Pogbe stvari ostaju iste - nikakvih ponuda nema. Tako bar tvrdi Bepe Marota u izjavi za Sport Italiju. Britanska štampa je u petak uveče objavila senzacionalnu vest da bi Pogbin transfer u Mančester junajted trebalo da bude završen u narednih 48 sati i to za sumu od 120.000.000 evra.

"To su gluposti. Nikakvih kontakta nema", sažeto je objasnio Marota. 

I po pitanju Leonarda Bonućija stvari ostaju nepromenjene - Mančester Siti je forsirao transfer, ali je na kraju izgleda odustao. Ili, da li je? Po kuloarima još se šuška o Pepovojskrivenoj nameri da se dokopa Bonućijevog potpisa do kraja prelaznog roka. Ali, zasad nema konkretnih informacija, ne posle onih poslednjih objava. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar