Динамо Загреб продао играча за 25 милиона евра!

Још један невероватан (за услове у региону) трансфер загребачког Динама - Марко Пјаца је нови играч Јувентуса!

Фудбал 17.07.2016 | 15:00
Динамо Загреб продао играча за 25 милиона евра!
Италијански медији тврде - Јувентус и загребачки Динамо су се договорили и 21-годишњи Марко Пјаца ће најкасније у уторак потписати уговор са европским и светским гигантом!

СкyСпортс Италија јавља да је један од најталентованијих младих фудбалера Европе, хрватски репрезентативац већ потписао уговор са Јувентусом, а на основу којег ће загребачком клубу припасти 25 милиона евра!

За Пјацу су били заинтересовани и Ливерпул, Борусија Дортмунд, а постојала је и опција да заједно у пакету са Марком Рогом оде у Наполи. Али, Јувентус је био најконкретнији, па ће млади фудбалер ускоро обући црно-бели дрес торинског клуба. Медији наводе да би он у уторак требало да заврши све формалности у вези са овим трансфером, што значи да неће играти у реванш мечу 2. кола квалификација између Динама и скоспког Вардара (први меч у Скопљу завршен је победом "модрих" 2:1).

Када овај трансфер буде и озваничен, и када буде саопштена вредност уговора, односно ако се ова сума испостави као тачна, то ће онда бити највећи трансфер у историји Динама.

Иначе, Јувентус је у досадашњем прелазном року до Медхија Бенатију (Бајерн Минхен), Данија Алвеса (Барселона) и Миралема Пјанића (Рома), а прича се и о доласку Гонзала Игуаина из Наполија.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар