Dinamo Zagreb prodao igrača za 25 miliona evra!

Još jedan neverovatan (za uslove u regionu) transfer zagrebačkog Dinama - Marko Pjaca je novi igrač Juventusa!

Fudbal 17.07.2016 | 15:00
Dinamo Zagreb prodao igrača za 25 miliona evra!
Italijanski mediji tvrde - Juventus i zagrebački Dinamo su se dogovorili i 21-godišnji Marko Pjaca će najkasnije u utorak potpisati ugovor sa evropskim i svetskim gigantom!

SkySports Italija javlja da je jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera Evrope, hrvatski reprezentativac već potpisao ugovor sa Juventusom, a na osnovu kojeg će zagrebačkom klubu pripasti 25 miliona evra!

Za Pjacu su bili zainteresovani i Liverpul, Borusija Dortmund, a postojala je i opcija da zajedno u paketu sa Markom Rogom ode u Napoli. Ali, Juventus je bio najkonkretniji, pa će mladi fudbaler uskoro obući crno-beli dres torinskog kluba. Mediji navode da bi on u utorak trebalo da završi sve formalnosti u vezi sa ovim transferom, što znači da neće igrati u revanš meču 2. kola kvalifikacija između Dinama i skospkog Vardara (prvi meč u Skoplju završen je pobedom "modrih" 2:1).

Kada ovaj transfer bude i ozvaničen, i kada bude saopštena vrednost ugovora, odnosno ako se ova suma ispostavi kao tačna, to će onda biti najveći transfer u istoriji Dinama.

Inače, Juventus je u dosadašnjem prelaznom roku do Medhija Benatiju (Bajern Minhen), Danija Alvesa (Barselona) i Miralema Pjanića (Roma), a priča se i o dolasku Gonzala Iguaina iz Napolija.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar