Подводио малољетника мушкарцима и снимао

Костадину Сретеновићу (52) из Старог Села, који је ухапшен због сумње да је малолетника подводио мушкарцима, па то бележио камером и снимке "качио" на интернет одређен је притвор до 30 дана.

Србија 16.07.2016 | 11:00
Подводио малољетника мушкарцима и снимао
И, док један комшија вели да се "све зна", уз тврдњу да су "сви тамо били због пара", има и оних који још не могу да поверују у оптужбе...

"Он је културан, миран и повучен човек", сведочи један од радника у сеоској пошти. "Помагао је свима. Пре два месеца ми је рекао како намерава да оснује добротворни фонд, купио је и неко земљиште, те размишљао да отвори дом за старе и запосли своје земљаке."

Иначе, Сретеновић дуго живи у Швајцарској, а тренутно ради у Аустрији. Ухапшен је истог дана када је дошао из иностранства - по пријави родитеља младића који је био жртва - мада у ромском насељу недалеко од Сретеновићеве куће тврде да су они одраније знали шта се дешава...

"Костадин сигурно никога није приморавао ни на шта. Ако се и дешавало то за шта га оптужују, било је добровољно, уз знање родитеља" тврди један рођак ухапшеног, такође невољан да му се име појављује у новинама, уз напомену да је Сретеновић наследио издашан иметак од неког старца који га је усвојио у Швајцарско...

"Оштећено лице у овом случају је седамнаестогодишњи М. В. из Старог Села, а против осумњиченог Костадина Сретеновића је у току предистражни поступак због два кривична дела за која је, укупно, запрећена казна од 13 година затвора" каже представник за медије Основног тужилаштва Невена Арсић.

ДОКАЗИ?

Незванично, сумња се да има још умешаних, а полиција је - наводно - запленила порнографски материјал у електронској форми.

Извор: Вечерње новости

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Хм

16.07.2016 11:53

Скратити га за главу па ће бити још мирнији и повученији. И те који су ту долазили и то радили. Само их повјешати. Има ту дрвећа с добрим раменим гранама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еро

16.07.2016 15:52

Бацити низ јаку литицу

ОДГОВОРИТЕ