Podvodio maloljetnika muškarcima i snimao

Kostadinu Sretenoviću (52) iz Starog Sela, koji je uhapšen zbog sumnje da je maloletnika podvodio muškarcima, pa to beležio kamerom i snimke "kačio" na internet određen je pritvor do 30 dana.

Srbija 16.07.2016 | 11:00
Podvodio maloljetnika muškarcima i snimao
I, dok jedan komšija veli da se "sve zna", uz tvrdnju da su "svi tamo bili zbog para", ima i onih koji još ne mogu da poveruju u optužbe...

"On je kulturan, miran i povučen čovek", svedoči jedan od radnika u seoskoj pošti. "Pomagao je svima. Pre dva meseca mi je rekao kako namerava da osnuje dobrotvorni fond, kupio je i neko zemljište, te razmišljao da otvori dom za stare i zaposli svoje zemljake."

Inače, Sretenović dugo živi u Švajcarskoj, a trenutno radi u Austriji. Uhapšen je istog dana kada je došao iz inostranstva - po prijavi roditelja mladića koji je bio žrtva - mada u romskom naselju nedaleko od Sretenovićeve kuće tvrde da su oni odranije znali šta se dešava...

"Kostadin sigurno nikoga nije primoravao ni na šta. Ako se i dešavalo to za šta ga optužuju, bilo je dobrovoljno, uz znanje roditelja" tvrdi jedan rođak uhapšenog, takođe nevoljan da mu se ime pojavljuje u novinama, uz napomenu da je Sretenović nasledio izdašan imetak od nekog starca koji ga je usvojio u Švajcarsko...

"Oštećeno lice u ovom slučaju je sedamnaestogodišnji M. V. iz Starog Sela, a protiv osumnjičenog Kostadina Sretenovića je u toku predistražni postupak zbog dva krivična dela za koja je, ukupno, zaprećena kazna od 13 godina zatvora" kaže predstavnik za medije Osnovnog tužilaštva Nevena Arsić.

DOKAZI?

Nezvanično, sumnja se da ima još umešanih, a policija je - navodno - zaplenila pornografski materijal u elektronskoj formi.

Izvor: Večernje novosti

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Hm

16.07.2016 11:53

Skratiti ga za glavu pa će biti još mirniji i povučeniji. I te koji su tu dolazili i to radili. Samo ih povješati. Ima tu drveća s dobrim ramenim granama.

ODGOVORITE
Name

ero

16.07.2016 15:52

Baciti niz jaku liticu

ODGOVORITE