Нови свједок: Јелену је убио њен спонзор?!

А. М. (55), бизнисмен из Вршца, тврди: Певачицу Јелену Марјановић усмртио је мафијаш који је спонзорисао њену каријеру и који се заљубио у њу. Тражио је од ње да остави супруга Зорана или да му врати паре, пошто је одбила, он ју је убио.

Србија 16.07.2016 | 08:45
Нови свједок: Јелену је убио њен спонзор?!
Певачицу Јелену Марјановић убио је мафијаш са естраде који је спонзорисао њену каријеру и који се на крају заљубио у њу, тврди за Инфромер А. М. (55), бизнисмен из Вршца (име познато редакцији).

Сведок који се појавио у истрази 104 дана након злочина каже да је из веома поузданих естрадно-мафијашких кругова сазнао да је тај човек тражио од Јелене да се разведе од супруга Зорана или да му врати сав уложени новац. Пошто је она одбила и једно и друго, убио ју је и њено тело донео на насип у Борчи.

Тешка уцена

Према речима саговорника Информера, ова прича већ неко време је актуелна у криминалним круговима и за њу зна мали број људи. Он је спреман да о својим сазнањима обавести и полицију.

"Причу о убиству певачице Јелене Марјановић чуо сам од пословних партнера са којима сам уговарао неки посао. Рекли су ми да је прича позната неколицини људи у естрадно-мафијашким круговима, који не желе да се она шири даље. Према тој причи Јелену је убио човек близак естради, "контроверзни бизнисмен", коме је Јелена запала за око док је певала у "Звездама Гранда", који је уложио у њу велики новац и на крају се заљубио у њу, што се испоставило као кобно", каже наш саговорник.

Он је додао да су му ову информацију дали "веома озбиљни људи" којима верује, а онда изнео низ занимљивих детаља:


Новак Ђуровић

"Тај човек, "естрадни мафијаш", или како већ хоћете да га зовемо, најпре је у Јелени препознао велики певачки потенцијал. Знате већ како то иде, ти контроверзни естрадни ликови онда обично почну да улажу у такву певачицу, као у своју златну коку, верујући да ће она изградити каријеру и да ће му улагање бити вишеструко враћено. Уложио је у њу десетине хиљада евра, а она је тај новац давала супругу Зорану. Све би то ишло својим током да се наш "спонзор" није заљубио у Јелену. И ту, онда, настају проблеми", објашњава саговорник листа, а затим наставља:


Јеленин супруг Зоран добро зна ко му је и зашто убио жену, али не сме ни да писне јер се плаши освете

"Јеленин спонзор је навикао да добије све што пожели, па је тако био уверен да ће успети да је освоји, упркос томе што је она била удата. Када га је одбила, није му пало на памет да одустане. Променио је тактику и затражио да му врати сав новац који је уложио у њу. Међутим, она није имала шта да му врати јер је сав новац дала Зорану. Онда јој је он поставио ултиматум - или ће да остави мужа и отпочне везу са њим или ће да врати паре" препричава детаље својих сазнања бизнисмен из Вршца.

Према његовим речима, Јелена је чврсто решила да прекине сарадњу са "спонзором" и тражила је да се састане са њим како би му то саопштила.

"Јелена је дошла на састанак како би прекинула сарадњу, али није ни сањала да ће јој то бити последње што ће урадити. Дочекао ју је спонзор окружен својим горилама и још једном јој поставио ултиматум - паре или развод. Када га је поново одбила и рекла да је све између њих готово, да јој је породица битнија, да је спремна и за прекид каријере, он се разбеснео и у налету страсти јако је ударио, онесвестио је и нанео јој озбиљне повреде по глави. Видевши да је отишао предалеко и да више нема назад, наредио је својим телохранитељима да је докусуре тупим предметом, да потом тело одвезу у Борчу и баце у канал, тамо где је трчала. Планирао је да све изгледа као да је Јелену убио неки манијак", тврди саговорник.

Уплашени Зоран

Бизнисмен из Вршца додао је да Јеленин супруг Зоран веома добро зна за ову причу, али да не сме ни да писне полицији јер се плаши освете мафијаша.

"Зоран се у почетку није бунио због Јелениног спонзора, јер му је било добро док је добијао паре. Међутим, када је враг однео шалу, он се преплашио. Добро зна ко је и зашто убио Јелену, али је свестан да би откривањем истине полицији могао да науди и себи и својој породици, а посебно својој ћерки. Зато већ скоро три месеца упорно заварава трагове и чека да све прође", завршава своју причу бизнисмен из Вршца, који додаје да се поменути мафијаш неће смирити док не добије своје паре назад.

Ницовић: Ове информације пију воду!

Бивши полицијски експерт Марко Ницовић каже да информације које је А. М. из Вршца изнео и те како пију воду и да морају да буду прва ставка у истрази.

"Ја као стручњак ово тврдим већ три месеца! Ако није муж, што би се до сада сигурно доказало, сигурно је убица неки њен спонзор са естраде. Ово је полиција морала да зна много раније и да крене тим трагом. Јасно је да се ради о освети, убиству из страсти, јер певачица није желела да се упусти у емотивну везу са тим непознатим мушкарцем", објашњава Ницовић и додаје:

"Можда његова намера није била да је убије, али је у налету беса и емоција изгубио контролу. Да не би био сам у свему овоме, сигурно је унајмио и помагаче."

Извор: Информер 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ма,

16.07.2016 07:04

Не треба ни Поповица С. амнестирати тек тако лако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цц

16.07.2016 14:20

Заиста, Саса Поповиц је после тога изјавио да зна ко је то уцинио, барем су медији изјавили. Која полиција човече?

Name

хуле

16.07.2016 21:12

Ово је страсно и горе од убиства па зар један тајкун и мафијас мозе цитаву дрзаву да вуце за нос ко је бре луд.

ОДГОВОРИТЕ