Јусеин Болт о проблемима и ''проблемима'' спортиста...!

Девојке вам се стално бацају у загрљај... Тешко је рећи им - НЕ! "За све су криви таблоиди", тврди ас са Јамајке!

Остали спортови 20.07.2016 | 15:45
Јусеин Болт о проблемима и ''проблемима'' спортиста...!
Више није реткост да чујете како је неки познати спортиста ухваћен у превари, или како ужива у друштву бројних дама, од којих су многе често и „пријатељице ноћи“ које желе да извуку сваки динар. 

Све је више таквих случајева, а све мање механизама одбране од таквих ствари. Тако сматра један од најбољих атлетичара свих времена Јусеин Болт, који је ову причу потврдио на сопственом примеру.

"Јако је тешко бити спортиста. Мени се многе девојке бацају у наручје, а за све су криви таблоиди који их терају на такве ствари. Тада је јако тешко да кажем - не", каже Болт, између осталог, у разговору за британски Телеграф. 

Момак са Јамајке открио је и како се одлучио за атлетику, иако је познато да је велики поштовалац фудбала и да му је жеља одувек била да буде фудбалер.

„Ја сам иначе и љубитељ крикета и хтео сам чак и тим спортом да се бавим. Али, атлетиком сам се бавио тек онако, јер ми се свиђала. Међутим, једног дана професорка шпанског ми је рекла да је видела како тренирам и да сам много добар у томе. Она ме је саветовала да почнем да се бавим атлетиком озбиљније“.

Мада се последњих недеља доста полемише око тога да ли ће се Болт наћи на овогодишњим Олимпијским играма због повреде препоне, освајач шест олимпијских медаља рекао је да је препун самопоуздања.

„Нико не може да ме победи. Ја сам најбољи атлетичар на свету и свиђа ми се како освајам медаље“, каже Болт, који каже да има само један циљ:

„А то је да будем запамћен кроз историју. Људи стално причају о спорту, а ја желим да будем део тих разговора. Када причају о великанима какви су Мухамед Али, Мајкл Џордан, Пеле... Желим и ја да удем великан као они, да никада не будем заборављен“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар