Jusein Bolt o problemima i ''problemima'' sportista...!

Devojke vam se stalno bacaju u zagrljaj... Teško je reći im - NE! "Za sve su krivi tabloidi", tvrdi as sa Jamajke!

Ostali sportovi 20.07.2016 | 15:45
Jusein Bolt o problemima i ''problemima'' sportista...!
Više nije retkost da čujete kako je neki poznati sportista uhvaćen u prevari, ili kako uživa u društvu brojnih dama, od kojih su mnoge često i „prijateljice noći“ koje žele da izvuku svaki dinar. 

Sve je više takvih slučajeva, a sve manje mehanizama odbrane od takvih stvari. Tako smatra jedan od najboljih atletičara svih vremena Jusein Bolt, koji je ovu priču potvrdio na sopstvenom primeru.

"Jako je teško biti sportista. Meni se mnoge devojke bacaju u naručje, a za sve su krivi tabloidi koji ih teraju na takve stvari. Tada je jako teško da kažem - ne", kaže Bolt, između ostalog, u razgovoru za britanski Telegraf. 

Momak sa Jamajke otkrio je i kako se odlučio za atletiku, iako je poznato da je veliki poštovalac fudbala i da mu je želja oduvek bila da bude fudbaler.

„Ja sam inače i ljubitelj kriketa i hteo sam čak i tim sportom da se bavim. Ali, atletikom sam se bavio tek onako, jer mi se sviđala. Međutim, jednog dana profesorka španskog mi je rekla da je videla kako treniram i da sam mnogo dobar u tome. Ona me je savetovala da počnem da se bavim atletikom ozbiljnije“.

Mada se poslednjih nedelja dosta polemiše oko toga da li će se Bolt naći na ovogodišnjim Olimpijskim igrama zbog povrede prepone, osvajač šest olimpijskih medalja rekao je da je prepun samopouzdanja.

„Niko ne može da me pobedi. Ja sam najbolji atletičar na svetu i sviđa mi se kako osvajam medalje“, kaže Bolt, koji kaže da ima samo jedan cilj:

„A to je da budem zapamćen kroz istoriju. Ljudi stalno pričaju o sportu, a ja želim da budem deo tih razgovora. Kada pričaju o velikanima kakvi su Muhamed Ali, Majkl Džordan, Pele... Želim i ja da udem velikan kao oni, da nikada ne budem zaboravljen“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar