Сабатинијев ултиматум Љајићу: Торино, да или не? До јутра!

Вече одлуке за српског интернационалца...

Фудбал 15.07.2016 | 22:45
Сабатинијев ултиматум Љајићу: Торино, да или не? До јутра!
Селта и Торино су били конкретни. На столу Роме биле су понуде од 10.000.000 евра, примамљиви услови и за Адема Љајића, према медијским написима Шпанци су нудили годишњу плату од - у зависности од извора - 1.600.000 до 2.000.000 евра. Али Љајић је одбио.

Јасна је и разумљива намера - уговор са Вучицом му истиче наредног лета, као слободан играч моћи ће вероватно да издејствује и много боље услове у неком новом клубу. За Рому убедљиво најгори сценарио. Да им играч оде без обештећења.

Притом, Љајићево одуговлачење компликује Ромино пословање у овом прелазном року. Нити знају да ли да рачунају на тих 10.000.000 нити да ли да уопште гомилају играче на позицијама које може да покрије и 24-годишњи српски интернационалац.

Спортски директор Валтер Сабатини је у журби. Тражи хитан одговор. И према наводимаЂанлуке Ди Марција, специјализованог за збивања на фудбалској пијаци, поставља ултиматум: у Риму ће Љајићев одговор на понуду Торина чекати до суботе ујутру. Ни дан више.

Недоумица је, додуше, шта су у Роми спремни да ураде ако одговора не буде. Најбитније у сваком ултиматуму је оно што иде иза оног "или". А тренутно се не зна чиме јеСабатини "претио" Адему Љајићу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар