Sabatinijev ultimatum Ljajiću: Torino, da ili ne? Do jutra!

Veče odluke za srpskog internacionalca...

Fudbal 15.07.2016 | 22:45
Sabatinijev ultimatum Ljajiću: Torino, da ili ne? Do jutra!
Selta i Torino su bili konkretni. Na stolu Rome bile su ponude od 10.000.000 evra, primamljivi uslovi i za Adema Ljajića, prema medijskim napisima Španci su nudili godišnju platu od - u zavisnosti od izvora - 1.600.000 do 2.000.000 evra. Ali Ljajić je odbio.

Jasna je i razumljiva namera - ugovor sa Vučicom mu ističe narednog leta, kao slobodan igrač moći će verovatno da izdejstvuje i mnogo bolje uslove u nekom novom klubu. Za Romu ubedljivo najgori scenario. Da im igrač ode bez obeštećenja.

Pritom, Ljajićevo odugovlačenje komplikuje Romino poslovanje u ovom prelaznom roku. Niti znaju da li da računaju na tih 10.000.000 niti da li da uopšte gomilaju igrače na pozicijama koje može da pokrije i 24-godišnji srpski internacionalac.

Sportski direktor Valter Sabatini je u žurbi. Traži hitan odgovor. I prema navodimaĐanluke Di Marcija, specijalizovanog za zbivanja na fudbalskoj pijaci, postavlja ultimatum: u Rimu će Ljajićev odgovor na ponudu Torina čekati do subote ujutru. Ni dan više.

Nedoumica je, doduše, šta su u Romi spremni da urade ako odgovora ne bude. Najbitnije u svakom ultimatumu je ono što ide iza onog "ili". A trenutno se ne zna čime jeSabatini "pretio" Ademu Ljajiću.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar