Бакино срце каже - Атлетико! Али...

Али, разум бира Арсенал пре него Вест Хем... И то због Лиге шампиона! Дани великих одлука за Карлоса Баку...

Фудбал 18.07.2016 | 11:00
Бакино срце каже - Атлетико! Али...
Могли би ово да буду дани Карлоса Баке. Дани у којим ће колумбијски нападач коначно да пресавије табак и донесе коначну одлуку о томе где ће да настави каријеру и коначно умири узавреле страсти на европском континенту. 

Бакино срце непрестано говори - Атлетико Мадрид! Али, док Миланов најбољи стрелац у претходној сезони готово неутешно чека тај судбоносни позив Дијега Симеонеа и каже пресудно - ДА - којим ће ставити тачку на тему која полако постаје једна од препознатљивих трансфер сага. 

Вест Хем је био досад најконкрентији. Милан је одавно прихватио понуду од готово 30.000.000 евра, али Бака данима уназад одуговлачи у ишчекивању СМС поруке са Пиринеја. Због претераног одлагања Чекићари су званично дали Баки рок до краја дана да се коначно огласи и јасно каже да ли је за опцију да дође у Лондон или не. 

На крају, ипак, разум би могао да победи и селидба у Лондон требало би да постане реалност. Али, не у Вест Хемов дом, већ у Арсеналов! Према писању миланске Газете на хоризонту се појавио и Арсен Венгер који је Баку лоцирао као идеалног играча у офанзивном маневру, после пропалих покушаја да се ангажују Игуаин, Бензема и Варди. 

Арсенал је такође спреман да плати тражених 30.000.000 евра. Милан би тим новцем коначно завршио трансфер Матеје Мусакија из Виљареала и запушио велику рупу у одбрани.Бака би требало да добије уговор у региону од 4.500.000 евра, али и оно најважније - Лигу шампиона. Јер, то је репер којим се води Колумбијац и најважнији детаљ у целој причи. Да игра елитно такмичење. Ако то не буде у Атлетику, онда бар у Арсеналу. Јер, Вест Хем ту опцију не може да понуди. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар