Bakino srce kaže - Atletiko! Ali...

Ali, razum bira Arsenal pre nego Vest Hem... I to zbog Lige šampiona! Dani velikih odluka za Karlosa Baku...

Fudbal 18.07.2016 | 11:00
Bakino srce kaže - Atletiko! Ali...
Mogli bi ovo da budu dani Karlosa Bake. Dani u kojim će kolumbijski napadač konačno da presavije tabak i donese konačnu odluku o tome gde će da nastavi karijeru i konačno umiri uzavrele strasti na evropskom kontinentu. 

Bakino srce neprestano govori - Atletiko Madrid! Ali, dok Milanov najbolji strelac u prethodnoj sezoni gotovo neutešno čeka taj sudbonosni poziv Dijega Simeonea i kaže presudno - DA - kojim će staviti tačku na temu koja polako postaje jedna od prepoznatljivih transfer saga. 

Vest Hem je bio dosad najkonkrentiji. Milan je odavno prihvatio ponudu od gotovo 30.000.000 evra, ali Baka danima unazad odugovlači u iščekivanju SMS poruke sa Pirineja. Zbog preteranog odlaganja Čekićari su zvanično dali Baki rok do kraja dana da se konačno oglasi i jasno kaže da li je za opciju da dođe u London ili ne. 

Na kraju, ipak, razum bi mogao da pobedi i selidba u London trebalo bi da postane realnost. Ali, ne u Vest Hemov dom, već u Arsenalov! Prema pisanju milanske Gazete na horizontu se pojavio i Arsen Venger koji je Baku locirao kao idealnog igrača u ofanzivnom manevru, posle propalih pokušaja da se angažuju Iguain, Benzema i Vardi. 

Arsenal je takođe spreman da plati traženih 30.000.000 evra. Milan bi tim novcem konačno završio transfer Mateje Musakija iz Viljareala i zapušio veliku rupu u odbrani.Baka bi trebalo da dobije ugovor u regionu od 4.500.000 evra, ali i ono najvažnije - Ligu šampiona. Jer, to je reper kojim se vodi Kolumbijac i najvažniji detalj u celoj priči. Da igra elitno takmičenje. Ako to ne bude u Atletiku, onda bar u Arsenalu. Jer, Vest Hem tu opciju ne može da ponudi. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar