Црвено-бијели: Нисмо хтели Олимпијакос и Динамо! А Лудогорец...

Фудбалери Црвене звезде задовољни су жребом. Кажу да нису желели, пре свега, Олимпијакос и Динамо Загреб, што после "пресека" који је направила УЕФА пред жреб - није ни могла да буде опција... "Ми ни Валету нисмо елиминисали", упозорава тренер Црвене звезде. "Размишљам само о Валети", каже за МОНДО генерални директор клуба.

Фудбал 15.07.2016 | 19:30
Црвено-бијели: Нисмо хтели Олимпијакос и Динамо! А Лудогорец...
Фудбалери Црвене звезде, наравно, помно су пратили жреб за 3. коло квалификација за Лигу шампиона који је укрстио њихове путеве са "легијом странаца" из Разграда.

Нико у Љутице Богдана није заборавио на реванш са Валетом наредног уторка, али... Мало ко је одолео и да каже пар реченица о могућем двомечу у којем победа значи и пласман даље, али и учешће у Лиги Европе.

Најбољи стрелац шампиона Србије из прошле сезоне и играч утакмице на Малти прошлог уторка, Александар Катаи, задовољан је што ривали нису Олимпијакос и Динамо Загреб.

"Не бих још да причам о следећем колу, треба прво завршити посао који смо започели на Малти. Биће времена да анализирамо све од среде. Нисам играо на пријатељској утакмици против Лудогореца, чуо сам да имају доста добрих играча па ћемо видети. Сви смо задовољни, не потцењујемо никог, али веће шансе имамо него да смо добили Динамо или Олимпијакос".

Капитен Александар Луковић каже да је задовољан жребом.

"Размишљамо о Ла Валети... Ако ме већ питате, Лудогорец је екипа са којом можемо равноправно да играмо. Донекле их познајемо, пошто смо имали пријатељску утакмицу просле сезоне, док они нас не познају добро јер нам је екипа доста измењена од тада. Колико знам они у својим редовима имају доста странаца, Бразилци доминирају и последњих неколико година су најбољи у бугарској лиги. Драго ми је што играмо прву утакмицу код њих и надам се добром резултату већ тамо", рекао је капитен Луковић и додао:

"Наравно да сам оптимиста, наш тим има квалитет и у последњих десетак година по именима имамо најјачу екипу. Једно је причати у теорији, али све ће се показати на терену када, надам се, дође та утакмица".

Славољуб Срнић је у црвено-белом дресу већ имао прилике да одмери снаге са бугарским Лудогорецом.

"Утакмица и домаћи терен у уторак ће нам много помоћи да се уиграмо до наредног кола. Зато треба остати концентрисан. Сада имамо бољу екипу него када смо се прошле сезоне састали са Лудогорецом, а и тада смо играли равноправно. Атмосфера тамо је била одлична, терен им је у добром стању, што је нама најбитније. Задовољан сам жребом, мислим да смо добили доброг противника. Сви смо желели да избегнемо Олимпијакос и Динамо, нека ти противници остану за четврто коло", рекао је Срнић.

"Ми ни Валету нисмо елиминисали", упозорава тренер Црвене звезде. "Размишљам само о Валети", каже за МОНДО генерални директор клуба.

Сви други могу, фудбалери и тренер и челници Црвене звезде немају ту врсту лагодности да већ говоре о утакмици са Лудогорецом.

Нормално и логично.

Иако је пласман у 3. рунду квалификација после 1:2 на Малти, а пред реванш наредног уторка у Београду, више него известан – он није обезбеђен. Утолико, Миодраг Божовић није желео у званичној изјави да улази у анализу жреба који је укрстио путеве српског и бугарског шампиона.

"Ми још нисмо елиминисали Валету да бисмо могли да коментаришемо неког другог. То никако није добро. Морамо да размишљамо о ономе што нам следи у уторак и како да завршимо тај дуел на прави начин. Тек после себи можемо да дозволимо да коментаришемо друге", поручио је Божовић у разговору за портал црвено-белих и додао:

"Треба ићи корак по корак. Не треба стварати еуфорију, морамо да будемо чврсто на земљи. Зато, прво Валета па остали".

МОНДО је контактирао и генералног директора клуба, Звездана Терзића, али је одговор био идентичан:

"Размишљам само о Валети", рекао је Терзић.

"Тек кад прођемо Малту можемо причати о Лудогорецу. До тада – ништа..."

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар