Crveno-bijeli: Nismo hteli Olimpijakos i Dinamo! A Ludogorec...

Fudbaleri Crvene zvezde zadovoljni su žrebom. Kažu da nisu želeli, pre svega, Olimpijakos i Dinamo Zagreb, što posle "preseka" koji je napravila UEFA pred žreb - nije ni mogla da bude opcija... "Mi ni Valetu nismo eliminisali", upozorava trener Crvene zvezde. "Razmišljam samo o Valeti", kaže za MONDO generalni direktor kluba.

Fudbal 15.07.2016 | 19:30
Crveno-bijeli: Nismo hteli Olimpijakos i Dinamo! A Ludogorec...
Fudbaleri Crvene zvezde, naravno, pomno su pratili žreb za 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona koji je ukrstio njihove puteve sa "legijom stranaca" iz Razgrada.

Niko u Ljutice Bogdana nije zaboravio na revanš sa Valetom narednog utorka, ali... Malo ko je odoleo i da kaže par rečenica o mogućem dvomeču u kojem pobeda znači i plasman dalje, ali i učešće u Ligi Evrope.

Najbolji strelac šampiona Srbije iz prošle sezone i igrač utakmice na Malti prošlog utorka, Aleksandar Katai, zadovoljan je što rivali nisu Olimpijakos i Dinamo Zagreb.

"Ne bih još da pričam o sledećem kolu, treba prvo završiti posao koji smo započeli na Malti. Biće vremena da analiziramo sve od srede. Nisam igrao na prijateljskoj utakmici protiv Ludogoreca, čuo sam da imaju dosta dobrih igrača pa ćemo videti. Svi smo zadovoljni, ne potcenjujemo nikog, ali veće šanse imamo nego da smo dobili Dinamo ili Olimpijakos".

Kapiten Aleksandar Luković kaže da je zadovoljan žrebom.

"Razmišljamo o La Valeti... Ako me već pitate, Ludogorec je ekipa sa kojom možemo ravnopravno da igramo. Donekle ih poznajemo, pošto smo imali prijateljsku utakmicu prosle sezone, dok oni nas ne poznaju dobro jer nam je ekipa dosta izmenjena od tada. Koliko znam oni u svojim redovima imaju dosta stranaca, Brazilci dominiraju i poslednjih nekoliko godina su najbolji u bugarskoj ligi. Drago mi je što igramo prvu utakmicu kod njih i nadam se dobrom rezultatu već tamo", rekao je kapiten Luković i dodao:

"Naravno da sam optimista, naš tim ima kvalitet i u poslednjih desetak godina po imenima imamo najjaču ekipu. Jedno je pričati u teoriji, ali sve će se pokazati na terenu kada, nadam se, dođe ta utakmica".

Slavoljub Srnić je u crveno-belom dresu već imao prilike da odmeri snage sa bugarskim Ludogorecom.

"Utakmica i domaći teren u utorak će nam mnogo pomoći da se uigramo do narednog kola. Zato treba ostati koncentrisan. Sada imamo bolju ekipu nego kada smo se prošle sezone sastali sa Ludogorecom, a i tada smo igrali ravnopravno. Atmosfera tamo je bila odlična, teren im je u dobrom stanju, što je nama najbitnije. Zadovoljan sam žrebom, mislim da smo dobili dobrog protivnika. Svi smo želeli da izbegnemo Olimpijakos i Dinamo, neka ti protivnici ostanu za četvrto kolo", rekao je Srnić.

"Mi ni Valetu nismo eliminisali", upozorava trener Crvene zvezde. "Razmišljam samo o Valeti", kaže za MONDO generalni direktor kluba.

Svi drugi mogu, fudbaleri i trener i čelnici Crvene zvezde nemaju tu vrstu lagodnosti da već govore o utakmici sa Ludogorecom.

Normalno i logično.

Iako je plasman u 3. rundu kvalifikacija posle 1:2 na Malti, a pred revanš narednog utorka u Beogradu, više nego izvestan – on nije obezbeđen. Utoliko, Miodrag Božović nije želeo u zvaničnoj izjavi da ulazi u analizu žreba koji je ukrstio puteve srpskog i bugarskog šampiona.

"Mi još nismo eliminisali Valetu da bismo mogli da komentarišemo nekog drugog. To nikako nije dobro. Moramo da razmišljamo o onome što nam sledi u utorak i kako da završimo taj duel na pravi način. Tek posle sebi možemo da dozvolimo da komentarišemo druge", poručio je Božović u razgovoru za portal crveno-belih i dodao:

"Treba ići korak po korak. Ne treba stvarati euforiju, moramo da budemo čvrsto na zemlji. Zato, prvo Valeta pa ostali".

MONDO je kontaktirao i generalnog direktora kluba, Zvezdana Terzića, ali je odgovor bio identičan:

"Razmišljam samo o Valeti", rekao je Terzić.

"Tek kad prođemo Maltu možemo pričati o Ludogorecu. Do tada – ništa..."

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar