Мари с туђим пасошем ушао у Србију?!

Најбољи британски тенисер наводно је грешком понео путну исправу рођака, а његов документ стиже данас у Београд.

Тенис 15.07.2016 | 15:45
Мари с туђим пасошем ушао у Србију?!
Шампион Вимблдона, Енди Мари, стигао је у Београд у четвртак, где ће његова селекција у четвртфиналу Дејвис купа данас започети дуел против Србије.

Најбољи британски тенисер најавио је да неће играти на Ташмајдану, већ је дошао да подржи тим, али не би било изненађење да ипак дође до промене, будући да селектори имају право измене готово непосредно пред почетак меча.

Било како било, Мари је у Београду, али без пасоша!!!

Енди је наводно ушао у Србију са пасошем свог рођака, који је грешком понео, преноси "Спортски журнал".

Наиме, на Сурчину су тек на друштвеним мрежема видели да је Мари стигао у Србију, али су провером установили да га немају у свом систему, што им је било чудно, па су схватили да је ушао са туђим пасошем?! Они су одмах реаговали, контактирали Маријевог менаџера и установили да је грешком понео пасош рођака.

Великом шампиону врата нису била затворена, већ је ушао у Србију, а његов путни документ требало би да стигне данас из Лондона.

Да ли ће заборавни Мари и заиграти у Београду? Одговор на то питање могли бисмо да добијемо већ око 16 часова, за када је заказан почетак првог меча између Србије и Велике Британије. Према најави први ће на терен изаћи Јанко Типсаревић и Кајл Едмунд, а потом ће снаге одмерити Душан Лајовић и Џејмс Ворд.

Извор: мондо.рс

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Бобан Обрадовић

15.07.2016 13:59

Како је могао да прође Граничну полицију? Ако неко покуша да уђе са туђим пасошем, пасош се одузима, а особа може бити кажњена или новчано или казном затвора, али кад си славан и/или богат онда можеш слободно све да радиш. Е јадна наша сиротиња...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харис

15.07.2016 15:33

Па мозе у европи уопсте нема граница,сви се нормално крецу а на вањским границама контроле нису ригориозне вец полицајац само узме пасосе мало прелиста и врати их ,уопсте не гледа а ако су мало веце гузве одамах пропустају,само масу да се пролази...њастрозије контроле су код нас кад се улази или излази из БИХ ту су задрзавања некад и по неколико сати ,савки пасос се мора прегледат и оцитат

Name

Миладин

15.07.2016 17:30

То мозе само неко бесрамно пискарало да измисли. Хајде ти предји било коју границу без путне исправе

ОДГОВОРИТЕ