Mari s tuđim pasošem ušao u Srbiju?!

Najbolji britanski teniser navodno je greškom poneo putnu ispravu rođaka, a njegov dokument stiže danas u Beograd.

Tenis 15.07.2016 | 15:45
Mari s tuđim pasošem ušao u Srbiju?!
Šampion Vimbldona, Endi Mari, stigao je u Beograd u četvrtak, gde će njegova selekcija u četvrtfinalu Dejvis kupa danas započeti duel protiv Srbije.

Najbolji britanski teniser najavio je da neće igrati na Tašmajdanu, već je došao da podrži tim, ali ne bi bilo iznenađenje da ipak dođe do promene, budući da selektori imaju pravo izmene gotovo neposredno pred početak meča.

Bilo kako bilo, Mari je u Beogradu, ali bez pasoša!!!

Endi je navodno ušao u Srbiju sa pasošem svog rođaka, koji je greškom poneo, prenosi "Sportski žurnal".

Naime, na Surčinu su tek na društvenim mrežema videli da je Mari stigao u Srbiju, ali su proverom ustanovili da ga nemaju u svom sistemu, što im je bilo čudno, pa su shvatili da je ušao sa tuđim pasošem?! Oni su odmah reagovali, kontaktirali Marijevog menadžera i ustanovili da je greškom poneo pasoš rođaka.

Velikom šampionu vrata nisu bila zatvorena, već je ušao u Srbiju, a njegov putni dokument trebalo bi da stigne danas iz Londona.

Da li će zaboravni Mari i zaigrati u Beogradu? Odgovor na to pitanje mogli bismo da dobijemo već oko 16 časova, za kada je zakazan početak prvog meča između Srbije i Velike Britanije. Prema najavi prvi će na teren izaći Janko Tipsarević i Kajl Edmund, a potom će snage odmeriti Dušan Lajović i Džejms Vord.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Boban Obradović

15.07.2016 13:59

Kako je mogao da prođe Graničnu policiju? Ako neko pokuša da uđe sa tuđim pasošem, pasoš se oduzima, a osoba može biti kažnjena ili novčano ili kaznom zatvora, ali kad si slavan i/ili bogat onda možeš slobodno sve da radiš. E jadna naša sirotinja...

ODGOVORITE
Name

Haris

15.07.2016 15:33

Pa moze u evropi uopste nema granica,svi se normalno krecu a na vanjskim granicama kontrole nisu rigoriozne vec policajac samo uzme pasose malo prelista i vrati ih ,uopste ne gleda a ako su malo vece guzve odamah propustaju,samo masu da se prolazi...njastrozije kontrole su kod nas kad se ulazi ili izlazi iz BIH tu su zadrzavanja nekad i po nekoliko sati ,savki pasos se mora pregledat i ocitat

Name

Miladin

15.07.2016 17:30

To moze samo neko besramno piskaralo da izmisli. Hajde ti predji bilo koju granicu bez putne isprave

ODGOVORITE