ЛЕ - жријеб: Партизан (ако прође) иде у Данску или Норвешку!

Партизан ће у 3. колу квалификација за Лигу Европе играти против Норвежана или Данаца! Наравно, најпре треба да избаци пољски клуб Заглембје. Војводина у Белорусију или Ирску. Чукарички у Данску или у Лихтенштајн.

Фудбал 15.07.2016 | 14:00
ЛЕ - жријеб: Партизан (ако прође) иде у Данску или Норвешку!
Црно-бели ће у случају славља у Лубину у четвртак, играти са бољим из двомеча у којем је дански Сендерјиске савладао норвешки Стромгодсет 2:1 у првом мечу.

Стромгодсет (Норвешка) или Сондерјуске (Данска) - први меч 1:2

***Правилан изговор ових клубова је: Стромсгоца и Сонерјуске.

Норвешки клуб је у Лиги Европе најдаље "добацио" до 3. кола квалификација (три пута - у сезонама 2011/12, 2013/14. и 2015/16.). У прошлој сезони Стромгоца је дошао до трећег кола када га је избацио сплитски Хајдук (у оба меча било по 2:0 за Сплићане).

Новосађани ће у случају да прођу Велшане играти са бољим из дуела у којем су Динамо Минск нашег Вука Рашовића и Сент Патрикс играли 1:1 у Белорусији.

Уколико Чукарички успе да надокнади два гола заостатка против мађарског Видеотона, у трећем колу би играо вероватно играо са Митјиландом, који је у првом мечу са 3:0 савладао Вадуц из Лихтенштајна.

Партизан је у првом мечу другог кола ремизирао 0:0 за пољским Заглембјем, Војводина је минималним резултатом савладала Конахс Квеј из Велса, док је Чукарички поражен од Видеотона 2:0 у Мађарсој.

Утакмице 3. кола биће одигране 28. јула и 4. августа.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар