LE - žrijeb: Partizan (ako prođe) ide u Dansku ili Norvešku!

Partizan će u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv Norvežana ili Danaca! Naravno, najpre treba da izbaci poljski klub Zaglembje. Vojvodina u Belorusiju ili Irsku. Čukarički u Dansku ili u Lihtenštajn.

Fudbal 15.07.2016 | 14:00
LE - žrijeb: Partizan (ako prođe) ide u Dansku ili Norvešku!
Crno-beli će u slučaju slavlja u Lubinu u četvrtak, igrati sa boljim iz dvomeča u kojem je danski Senderjiske savladao norveški Stromgodset 2:1 u prvom meču.

Stromgodset (Norveška) ili Sonderjuske (Danska) - prvi meč 1:2

***Pravilan izgovor ovih klubova je: Stromsgoca i Sonerjuske.

Norveški klub je u Ligi Evrope najdalje "dobacio" do 3. kola kvalifikacija (tri puta - u sezonama 2011/12, 2013/14. i 2015/16.). U prošloj sezoni Stromgoca je došao do trećeg kola kada ga je izbacio splitski Hajduk (u oba meča bilo po 2:0 za Splićane).

Novosađani će u slučaju da prođu Velšane igrati sa boljim iz duela u kojem su Dinamo Minsk našeg Vuka Rašovića i Sent Patriks igrali 1:1 u Belorusiji.

Ukoliko Čukarički uspe da nadoknadi dva gola zaostatka protiv mađarskog Videotona, u trećem kolu bi igrao verovatno igrao sa Mitjilandom, koji je u prvom meču sa 3:0 savladao Vaduc iz Lihtenštajna.

Partizan je u prvom meču drugog kola remizirao 0:0 za poljskim Zaglembjem, Vojvodina je minimalnim rezultatom savladala Konahs Kvej iz Velsa, dok je Čukarički poražen od Videotona 2:0 u Mađarsoj.

Utakmice 3. kola biće odigrane 28. jula i 4. avgusta.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar