Квентин Тарантино снима још два филма

Контроверзни амерички редитељ Квентин Тарантино изненадио је фанове када је недавно изјавио да планира да престане да снима филмове.

Забава 15.07.2016 | 08:41
Квентин Тарантино снима још два филма
Тарантино, који је недавно снимио филм "Омражена осморка", открио је да планира да сними још два филма, пре него што се пензионише.

 - Планирам да се пензионишем након снимљеног десетог филма. Дакле, имам још два филма да снимим пре пензије - рекао је недавно Тарантино али није прецизирао о каквим је филмовима реч. Међутим, они упућени у његов рад тврде да ће Тарантини снимити још један гангстерски филм, чија радња ће бити смештена у 30-те године прошлог века.

Међутим, упркос томе што је снимио само осам филмовам, Тарантино спада у ред култних редитеља. Сваки његов филм заузео је посебно место у америчкој кинематографији а захваљујући таквој репутацији Тарантино је радио са бројним холивудским звездама.

Леонардо Дикаприо и Џон Траволта, потом Семјуел Ел Џексон и Кристофер Волц су глумци који су своје статусе филмске звезде потврдили и у филмовима Квентина Тарантина.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар