Kventin Tarantino snima još dva filma

Kontroverzni američki reditelj Kventin Tarantino iznenadio je fanove kada je nedavno izjavio da planira da prestane da snima filmove.

Zabava 15.07.2016 | 08:41
Kventin Tarantino snima još dva filma
Tarantino, koji je nedavno snimio film "Omražena osmorka", otkrio je da planira da snimi još dva filma, pre nego što se penzioniše.

 - Planiram da se penzionišem nakon snimljenog desetog filma. Dakle, imam još dva filma da snimim pre penzije - rekao je nedavno Tarantino ali nije precizirao o kakvim je filmovima reč. Međutim, oni upućeni u njegov rad tvrde da će Tarantini snimiti još jedan gangsterski film, čija radnja će biti smeštena u 30-te godine prošlog veka.

Međutim, uprkos tome što je snimio samo osam filmovam, Tarantino spada u red kultnih reditelja. Svaki njegov film zauzeo je posebno mesto u američkoj kinematografiji a zahvaljujući takvoj reputaciji Tarantino je radio sa brojnim holivudskim zvezdama.

Leonardo Dikaprio i Džon Travolta, potom Semjuel El Džekson i Kristofer Volc su glumci koji su svoje statuse filmske zvezde potvrdili i u filmovima Kventina Tarantina.

Blic
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar