Упали код Венди да узму ТВ и веш машину

Због неплаћеног дуга од 300.000 динара извршитељи су данас у подне ушли у стан певачице Весне Вукелић Венди с намером да јој одузму два телевизора, лап-топ, две комоде, веш машину и уметничку слику.

Србија 14.07.2016 | 18:10
Упали код Венди да узму ТВ и веш машину
Како сазнаје “Блиц”, извршитељи су пре месец и по дана у стану певачице на Бањици прво пописали ову имовину. Потом су данас у 12 сати дошли и да јој ствари и одузму, али ништа од пописаног у стану нису и затекли.
 
"Венди је оба пута извршитељима и пописивачима уредно отворила врата, чак им је обећала и помоћ код транспорта. Испоставило се ,међутим, да је она у периоду између пописа и најављеног одузимања склониласве ствари без којих је требало да остане", каже извор “Блица”.

Целу причу за “Блиц” је потврдио извршитељ Немања Протић.

"У питању је била пресуда од око 300.000 динара колико је Венди требало да плати извесној Драгани Благојевић. То певачица није урадила, па је Благојевићева ангажовала извршитеља", рекао је Протић.

Спор између Венди и Благојевић датира још од 2011. када је певачица на пијаци на пијаци на Бањици продавачицу Драгану Благојевић гађала јајима, а онда се са њом и потукла.

До сукоба је наводно дошло због Вендиних погрдних коменатара о Цеци Ражнатовић, док је продавачица била њен ватрени обожавалац.

"Овог пута одлучила сам да јој вратим за то што ме свакодневно назива „мајмунице“. Венди је чула моје намере, па ми је у пролазу поново нешто добацила. Са једне од тезги уграбила је јаја и почела да ме гађа", рекла је Благојевић пре пет година.

ВЕНДИ: Извршитељи нису били код мене

Иако је целу причу за "Блиц" званично потврдио извршитељ чији рад контролише Министарство правде, певачица је наша сазнања делимично демантовала. Она је за "Блиц" потврдила да има спор са извесном Благојевић, али и демантовала да су у њеном стану пописане ствари.

"Извршитељи нису били код мене ни да попишу, нити да одузму намештај", рекла нам је Венди, додајући да је данас заузета и да слави.

Извор: Блиц
Фото: пулсонлине.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бобан

14.07.2016 17:18

И сада јој следује кривична пријава због отудјења ствари, које су јој у поступку извршења остављене на чување.

ОДГОВОРИТЕ