Upali kod Vendi da uzmu TV i veš mašinu

Zbog neplaćenog duga od 300.000 dinara izvršitelji su danas u podne ušli u stan pevačice Vesne Vukelić Vendi s namerom da joj oduzmu dva televizora, lap-top, dve komode, veš mašinu i umetničku sliku.

Srbija 14.07.2016 | 18:10
Upali kod Vendi da uzmu TV i veš mašinu
Kako saznaje “Blic”, izvršitelji su pre mesec i po dana u stanu pevačice na Banjici prvo popisali ovu imovinu. Potom su danas u 12 sati došli i da joj stvari i oduzmu, ali ništa od popisanog u stanu nisu i zatekli.
 
"Vendi je oba puta izvršiteljima i popisivačima uredno otvorila vrata, čak im je obećala i pomoć kod transporta. Ispostavilo se ,međutim, da je ona u periodu između popisa i najavljenog oduzimanja sklonilasve stvari bez kojih je trebalo da ostane", kaže izvor “Blica”.

Celu priču za “Blic” je potvrdio izvršitelj Nemanja Protić.

"U pitanju je bila presuda od oko 300.000 dinara koliko je Vendi trebalo da plati izvesnoj Dragani Blagojević. To pevačica nije uradila, pa je Blagojevićeva angažovala izvršitelja", rekao je Protić.

Spor između Vendi i Blagojević datira još od 2011. kada je pevačica na pijaci na pijaci na Banjici prodavačicu Draganu Blagojević gađala jajima, a onda se sa njom i potukla.

Do sukoba je navodno došlo zbog Vendinih pogrdnih komenatara o Ceci Ražnatović, dok je prodavačica bila njen vatreni obožavalac.

"Ovog puta odlučila sam da joj vratim za to što me svakodnevno naziva „majmunice“. Vendi je čula moje namere, pa mi je u prolazu ponovo nešto dobacila. Sa jedne od tezgi ugrabila je jaja i počela da me gađa", rekla je Blagojević pre pet godina.

VENDI: Izvršitelji nisu bili kod mene

Iako je celu priču za "Blic" zvanično potvrdio izvršitelj čiji rad kontroliše Ministarstvo pravde, pevačica je naša saznanja delimično demantovala. Ona je za "Blic" potvrdila da ima spor sa izvesnom Blagojević, ali i demantovala da su u njenom stanu popisane stvari.

"Izvršitelji nisu bili kod mene ni da popišu, niti da oduzmu nameštaj", rekla nam je Vendi, dodajući da je danas zauzeta i da slavi.

Izvor: Blic
Foto: pulsonline.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Boban

14.07.2016 17:18

I sada joj sleduje krivična prijava zbog otudjenja stvari, koje su joj u postupku izvršenja ostavljene na čuvanje.

ODGOVORITE