Навијачи Макабија: Радуља, дођи!

Присталице "Поноса Израела" дозивају српског центра у Тел Авив.

Кошарка 15.07.2016 | 14:45
Навијачи Макабија: Радуља, дођи!
Навијачи Макабија имају жељу да следеће сезоне навијају за центарски тандем Маик Цирбес - Мирослав Радуљица!

Доскорашњој "петици" Црвене звезде они би радо додали и српског центра, који је тренутно слободан играч, након растанка са Панатинаикосом.

Да би остварили ову жељу, они су на једног од највећих навијачких Фацебоок страница покренули кампању којом "притискају" клуб да реагује и да покуша да ангажује популарног Радуљу.

"Нећемо лагати. Хтели смо овог играча неколико година. Заправо, Макаби неколико година покушава да га доведе, али није успевао. У времену када се све европске 'зверке' појачавају, Радуљица је слободан играч. Ово је наша шанса, а ми можемо да реагујемо", порука је присталица Макабија.

Радуљица је прошлу сезону провео у Панатинаикосу, а сениорску каријеру градио је у ФМП-у, Ефесу, Алби, Партизану, Азовмашу, Милвокију, Шандонгу и Минесоти. Трофеје је подизао у Партизану, са којим је 2012. освојио "дуплу круну" (првенство Србије и Куп Кораћа) и у Панатинаикосу, са којим је ове године тријумфовао у Купу Грчке.

Макаби је овог лета довео двојац Црвене звезде Телеком Маик Цирбес - Квинси Милер, а вратио је у Европу и НБА играча Сонија Вимса, који је до прошле сезоне носио дрес московског ЦСКА.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар