Navijači Makabija: Radulja, dođi!

Pristalice "Ponosa Izraela" dozivaju srpskog centra u Tel Aviv.

Košarka 15.07.2016 | 14:45
Navijači Makabija: Radulja, dođi!
Navijači Makabija imaju želju da sledeće sezone navijaju za centarski tandem Maik Cirbes - Miroslav Raduljica!

Doskorašnjoj "petici" Crvene zvezde oni bi rado dodali i srpskog centra, koji je trenutno slobodan igrač, nakon rastanka sa Panatinaikosom.

Da bi ostvarili ovu želju, oni su na jednog od najvećih navijačkih Facebook stranica pokrenuli kampanju kojom "pritiskaju" klub da reaguje i da pokuša da angažuje popularnog Radulju.

"Nećemo lagati. Hteli smo ovog igrača nekoliko godina. Zapravo, Makabi nekoliko godina pokušava da ga dovede, ali nije uspevao. U vremenu kada se sve evropske 'zverke' pojačavaju, Raduljica je slobodan igrač. Ovo je naša šansa, a mi možemo da reagujemo", poruka je pristalica Makabija.

Raduljica je prošlu sezonu proveo u Panatinaikosu, a seniorsku karijeru gradio je u FMP-u, Efesu, Albi, Partizanu, Azovmašu, Milvokiju, Šandongu i Minesoti. Trofeje je podizao u Partizanu, sa kojim je 2012. osvojio "duplu krunu" (prvenstvo Srbije i Kup Koraća) i u Panatinaikosu, sa kojim je ove godine trijumfovao u Kupu Grčke.

Makabi je ovog leta doveo dvojac Crvene zvezde Telekom Maik Cirbes - Kvinsi Miler, a vratio je u Evropu i NBA igrača Sonija Vimsa, koji je do prošle sezone nosio dres moskovskog CSKA.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar