Гринова "жртва": Питао сам га - ко мислиш да си ти?!

Ево како је кошаркаш Голден Стејта завршио иза решетака.

Кошарка 23.07.2016 | 10:45
Гринова "жртва": Питао сам га - ко мислиш да си ти?!
Хапшење Дрејмонда Грина због физичког обрачуна у једном ресторану брзе хране у Мичигену изазвало је очекивано велику пажњу, јер је ипак у питању НБА звезда.

Познати кошаркаш брзо је пуштен на слободу, уз симболичну кауцију од 200 долара, а јавност је спекулисала како је уопште завршио иза решетака.

Недуго потом, откривено је да се крилни центар Голден Стејт Вориорса прошлог петка заиста сукобио са играчем америчког фудбала Џермејном Едмонсоном, који је тренутно студент Универзитета Мичиген Стејт, где се школовао и Грин.

Током боравка у полицији, Едмонсон је овако описао инцидент:

"Разговарао сам са једним саиграчем, када је Дрејмонд налетео на мене. Рекао сам му 'Хеј брате, јер можеш бар да ми кажеш: 'Извини?'", преноси његове речи агенција Асошијетед прес.

"Питао сам га ко он мисли да је, па да може да тако налеће на људе без извињења. Он је одговорио 'Платио сам школарину таквим... (псовка)... као што си ти'. Онда сам хтео да му кажем да ми је направио флеку, пре него што су ме дохватила два момка која су била са њим".

Присутни полицајац видео је "шамар", који је био разлог Гриновог хапшења и кратког задржавања у полицији.

Изношење оптужбе пред надлежним органима заказано је за 20. јул, а Грин се огласио кратком изјавом:

"Мој правни тим бави се тим проблемом. Све ће бити решено веома брзо. Као јавна личност, једноставно не смем да се доводим у одређене ситуације. То је нешто што сам научио. Само настављам даље".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар