Grinova "žrtva": Pitao sam ga - ko misliš da si ti?!

Evo kako je košarkaš Golden Stejta završio iza rešetaka.

Košarka 23.07.2016 | 10:45
Grinova "žrtva": Pitao sam ga - ko misliš da si ti?!
Hapšenje Drejmonda Grina zbog fizičkog obračuna u jednom restoranu brze hrane u Mičigenu izazvalo je očekivano veliku pažnju, jer je ipak u pitanju NBA zvezda.

Poznati košarkaš brzo je pušten na slobodu, uz simboličnu kauciju od 200 dolara, a javnost je spekulisala kako je uopšte završio iza rešetaka.

Nedugo potom, otkriveno je da se krilni centar Golden Stejt Voriorsa prošlog petka zaista sukobio sa igračem američkog fudbala Džermejnom Edmonsonom, koji je trenutno student Univerziteta Mičigen Stejt, gde se školovao i Grin.

Tokom boravka u policiji, Edmonson je ovako opisao incident:

"Razgovarao sam sa jednim saigračem, kada je Drejmond naleteo na mene. Rekao sam mu 'Hej brate, jer možeš bar da mi kažeš: 'Izvini?'", prenosi njegove reči agencija Asošijeted pres.

"Pitao sam ga ko on misli da je, pa da može da tako naleće na ljude bez izvinjenja. On je odgovorio 'Platio sam školarinu takvim... (psovka)... kao što si ti'. Onda sam hteo da mu kažem da mi je napravio fleku, pre nego što su me dohvatila dva momka koja su bila sa njim".

Prisutni policajac video je "šamar", koji je bio razlog Grinovog hapšenja i kratkog zadržavanja u policiji.

Iznošenje optužbe pred nadležnim organima zakazano je za 20. jul, a Grin se oglasio kratkom izjavom:

"Moj pravni tim bavi se tim problemom. Sve će biti rešeno veoma brzo. Kao javna ličnost, jednostavno ne smem da se dovodim u određene situacije. To je nešto što sam naučio. Samo nastavljam dalje".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar