Ванда запалила Италију!

Јувентус понудио 50.000.000 за Икардија, још пет клубова у игри, он је Интеров Погба! Некада запаљиве фотке, данас запаљиве изјаве...

Фудбал 16.07.2016 | 20:00
Ванда запалила Италију!
Од старлете и насловних страна мушких магазина до менаџера у трансферу од 50.000.000 евра? Ванда Нара баш воли да је центру пажње...

Аргентинска старлета која је у браку са Интеровим нападачем Мауром Икардијем ових дана таласа италијанску јавност провокативним изјава о наставку каријере њеног мужа.Ванда је постала менаџер Икардију и од тада не престаје да спекулише са будућношћу његове каријере.

Пре неколико дана је на друштвеним мрежама најавила трансфер, а данас је открила и детаље. Тачније, клубове који су по њеним наводима заинтересовани за Икардија.

„Прошле недеље се Јувентусов спортски дитректор Фабио Паратићи састао са колегом из Интера Пјетром Аузилијом и понудио 50.000.000 евра за Икардија. Знам да ће они сада ово демантовати, али то је истина и то се десило. Знам и да су Тотенхем, Арсенал и Атлетико Мадрид заинтересовани, а од недавно и Рома и Наполи. Ускоро ћу причати са новим кинеским власницима који су преузели Интер. Знам да не желе да продају Икардија јер је он симбол Интер као што је Погба у Јувентусу. Мој посао није да преговарам о трансферу већ о Мауровом уговору. Не знам зашто му у Интеру не дају оно што су обећали. Мауро не жели да оде, али нам је потребна јаснија слика и поштовање Интера. Ако Мауро вреди 50.000.00 евра онде заслужује и већу плату“, рекла је Ванда Нара.

Њене речи су изазвале бес код навијача Интера јер сматрају да је управо она та која иснистира на трансферу и распирује пожар тамо где га нема. Икарди је са 3.200.000 евра годишње један од најплаћенијих играча Интера и био је најбољи стрелац клуба у претходне две сезоне. Међутим, добар део навијача Интера саматра и да Икарди треба да буде продат ако дође права понуда јер Аргентинац и не прави толику превагу на терену као што то он мисли.

Ванда је тек недвано почела да се представља као Икардијева менаџерка и да говори о његовој каријери. Пре тога није имала додира са светом фудбалске пијаце. Са Икардијем је у браку већ две године, а пре тога је пет година била у браку са Максијем Лопезом. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар