Vanda zapalila Italiju!

Juventus ponudio 50.000.000 za Ikardija, još pet klubova u igri, on je Interov Pogba! Nekada zapaljive fotke, danas zapaljive izjave...

Fudbal 16.07.2016 | 20:00
Vanda zapalila Italiju!
Od starlete i naslovnih strana muških magazina do menadžera u transferu od 50.000.000 evra? Vanda Nara baš voli da je centru pažnje...

Argentinska starleta koja je u braku sa Interovim napadačem Maurom Ikardijem ovih dana talasa italijansku javnost provokativnim izjava o nastavku karijere njenog muža.Vanda je postala menadžer Ikardiju i od tada ne prestaje da spekuliše sa budućnošću njegove karijere.

Pre nekoliko dana je na društvenim mrežama najavila transfer, a danas je otkrila i detalje. Tačnije, klubove koji su po njenim navodima zainteresovani za Ikardija.

„Prošle nedelje se Juventusov sportski ditrektor Fabio Paratići sastao sa kolegom iz Intera Pjetrom Auzilijom i ponudio 50.000.000 evra za Ikardija. Znam da će oni sada ovo demantovati, ali to je istina i to se desilo. Znam i da su Totenhem, Arsenal i Atletiko Madrid zainteresovani, a od nedavno i Roma i Napoli. Uskoro ću pričati sa novim kineskim vlasnicima koji su preuzeli Inter. Znam da ne žele da prodaju Ikardija jer je on simbol Inter kao što je Pogba u Juventusu. Moj posao nije da pregovaram o transferu već o Maurovom ugovoru. Ne znam zašto mu u Interu ne daju ono što su obećali. Mauro ne želi da ode, ali nam je potrebna jasnija slika i poštovanje Intera. Ako Mauro vredi 50.000.00 evra onde zaslužuje i veću platu“, rekla je Vanda Nara.

Njene reči su izazvale bes kod navijača Intera jer smatraju da je upravo ona ta koja isnistira na transferu i raspiruje požar tamo gde ga nema. Ikardi je sa 3.200.000 evra godišnje jedan od najplaćenijih igrača Intera i bio je najbolji strelac kluba u prethodne dve sezone. Međutim, dobar deo navijača Intera samatra i da Ikardi treba da bude prodat ako dođe prava ponuda jer Argentinac i ne pravi toliku prevagu na terenu kao što to on misli.

Vanda je tek nedvano počela da se predstavlja kao Ikardijeva menadžerka i da govori o njegovoj karijeri. Pre toga nije imala dodira sa svetom fudbalske pijace. Sa Ikardijem je u braku već dve godine, a pre toga je pet godina bila u braku sa Maksijem Lopezom. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar