ЦСКА довео замену за Мусу...

...и покушава да оживи каријеру која се суновратила...! Нападач из Обале Слоноваче мења Нигеријца!

Фудбал 15.07.2016 | 12:30
ЦСКА довео замену за Мусу...
Није дуго требало ЦСКА из Москве да нађе замену за најбољег голгетера АхмедаМусу. Нови нападач Армејаца је Ласина Траоре. Он је позајмљен од Монака на годину дана...

После две године, Траоре се вратио у Русију где је неко време важио за једног од најбољих нападача лиге. У Русију је стигао 2011. после сјајног периода у Клужу са којим је играо у Лиги шампиона. Једну сезону је провео у Кубању где је решетао мреже, да би се потом за 18.000.000 евра преселио у Анжи који је тада био скупоцена играчкаСулејмана Керимова. После две године је отишао у Монако за 10.000.000 евра и од тада креће суноврат каријере играча који је важио за „новог Адебајора“.

Кнежеви су га аутоматски проследили на позајмици у Евертон где је за шест месеци одиграо само један меч у првенству и био проглашен једном од најгорих аквизиција у историји клуба. Вратио се у Монако и за две сезоне постигао само четири гола. Готово да је нестао са фудбалске мапе... Ипак, у ЦСКА нису заборавили Траореове партије када је играо у Русији и решили су да му пруже шансу. После три године, фудбалер из Обале Слоноваче има шансу да врати каријеру на прави колосек и покаже зашто су га сматрали једним од најперспективнијих афричких нападача. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар