CSKA doveo zamenu za Musu...

...i pokušava da oživi karijeru koja se sunovratila...! Napadač iz Obale Slonovače menja Nigerijca!

Fudbal 15.07.2016 | 12:30
CSKA doveo zamenu za Musu...
Nije dugo trebalo CSKA iz Moskve da nađe zamenu za najboljeg golgetera AhmedaMusu. Novi napadač Armejaca je Lasina Traore. On je pozajmljen od Monaka na godinu dana...

Posle dve godine, Traore se vratio u Rusiju gde je neko vreme važio za jednog od najboljih napadača lige. U Rusiju je stigao 2011. posle sjajnog perioda u Klužu sa kojim je igrao u Ligi šampiona. Jednu sezonu je proveo u Kubanju gde je rešetao mreže, da bi se potom za 18.000.000 evra preselio u Anži koji je tada bio skupocena igračkaSulejmana Kerimova. Posle dve godine je otišao u Monako za 10.000.000 evra i od tada kreće sunovrat karijere igrača koji je važio za „novog Adebajora“.

Kneževi su ga automatski prosledili na pozajmici u Everton gde je za šest meseci odigrao samo jedan meč u prvenstvu i bio proglašen jednom od najgorih akvizicija u istoriji kluba. Vratio se u Monako i za dve sezone postigao samo četiri gola. Gotovo da je nestao sa fudbalske mape... Ipak, u CSKA nisu zaboravili Traoreove partije kada je igrao u Rusiji i rešili su da mu pruže šansu. Posle tri godine, fudbaler iz Obale Slonovače ima šansu da vrati karijeru na pravi kolosek i pokaže zašto su ga smatrali jednim od najperspektivnijih afričkih napadača. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar