Господар трансфера - Мино Рајола...!

Мурињу је поклонио Ибру и Мхитарјана, а за Погбу најављује два сценарија... Менаџер који је обележио досадашњи део фудбалске пијаце причао и о судбинама Балотелија и Донаруме.

Фудбал 15.07.2016 | 13:00
Господар трансфера - Мино Рајола...!
Већ годинама на фудбалској пијаци нема моћнијег човека од Жоржа Мендеша. Португалски Суперагент заступа неке од најбољих фудбалера света и био је умешан у неке од највећих трансфера у прелазним роковима. Међутим, овог лета, чак је и Мендеш у сенци једног човека.

Менаџер чији послови и клијенти су обележили досадашњи део фудбалске пијаце је МиноРајола. Контроверзни Италијан је до сада завршио трансфере Златана Ибрахимовића, ХенрикаМхитарјана и Грегорија ван дер Вила, а смеше му се и нови уговори Пола Погбе, Ромелуа Лукакуа, Марека Хамшика, Марија Балотелија...

Наравно, у центру пажње је Рајолина „златна кока“ Пол Погба. Француз је на прагу највећег трансфера у историји фудбала, пошто је Манчестер Јунајтед спреман да плати 120.000.000 евра Јувентусу и невероватних 25.000.000 евра Рајоли на име провизије.

На Погбином трансферу би Рајола инкасирао огроман новац, али истиче да не инсистира на овом послу. Иако многи не верују у то и мисле да је Рајола највећи катализатор трансфера...

„Јуве не жели да прода Погбу, хоће да га задржи још дуго времена и тренутно разговарамо о новом уговору. Ни Погба не осећа да жели да иде, тако да смо мирни. А да ли ће сигурно остати? Ништа не искључујемо, па ни одлазак у други клуб. Прелазни рок траје до септембра. Не искључујем ни трансфер, ни нови уговор. Имам отворене везе са многим клубовима, не само са Манчестер Јунајтедом“, рекао је Рајола.

Потом се контроверзни менаџер дотакао још једног свог клијента који је овог лета дошао у Манчестер Јунајтед. Златана Ибрахимовића.

„Наполи је желео да га доведе. Желели су и остали клубови, али не бих да откривам њихова имена. Милан је посебан клуб у његовом срцу, била је могућност да се врати, али је изабрао Манчестер Јунајтед“.

Још један Рајолин клијент овог лета менај клуб. У питању је Марио Балотели.

„Оптимиста сам да ће Марио ускоро наћи клуб. Јако верујем у њега и да ће доказати своју вредност“.

Рајола заступа и суперталентованог Милановог голмана Ђанлуиђија Донаруму, али поручује да млади чувар мреже неће са Сан Сира.

„Што се Донаруме тиче, ту су сви разлози да продужи уговор са Миланом“. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар