Gospodar transfera - Mino Rajola...!

Murinju je poklonio Ibru i Mhitarjana, a za Pogbu najavljuje dva scenarija... Menadžer koji je obeležio dosadašnji deo fudbalske pijace pričao i o sudbinama Balotelija i Donarume.

Fudbal 15.07.2016 | 13:00
Gospodar transfera - Mino Rajola...!
Već godinama na fudbalskoj pijaci nema moćnijeg čoveka od Žorža Mendeša. Portugalski Superagent zastupa neke od najboljih fudbalera sveta i bio je umešan u neke od najvećih transfera u prelaznim rokovima. Međutim, ovog leta, čak je i Mendeš u senci jednog čoveka.

Menadžer čiji poslovi i klijenti su obeležili dosadašnji deo fudbalske pijace je MinoRajola. Kontroverzni Italijan je do sada završio transfere Zlatana Ibrahimovića, HenrikaMhitarjana i Gregorija van der Vila, a smeše mu se i novi ugovori Pola Pogbe, Romelua Lukakua, Mareka Hamšika, Marija Balotelija...

Naravno, u centru pažnje je Rajolina „zlatna koka“ Pol Pogba. Francuz je na pragu najvećeg transfera u istoriji fudbala, pošto je Mančester Junajted spreman da plati 120.000.000 evra Juventusu i neverovatnih 25.000.000 evra Rajoli na ime provizije.

Na Pogbinom transferu bi Rajola inkasirao ogroman novac, ali ističe da ne insistira na ovom poslu. Iako mnogi ne veruju u to i misle da je Rajola najveći katalizator transfera...

„Juve ne želi da proda Pogbu, hoće da ga zadrži još dugo vremena i trenutno razgovaramo o novom ugovoru. Ni Pogba ne oseća da želi da ide, tako da smo mirni. A da li će sigurno ostati? Ništa ne isključujemo, pa ni odlazak u drugi klub. Prelazni rok traje do septembra. Ne isključujem ni transfer, ni novi ugovor. Imam otvorene veze sa mnogim klubovima, ne samo sa Mančester Junajtedom“, rekao je Rajola.

Potom se kontroverzni menadžer dotakao još jednog svog klijenta koji je ovog leta došao u Mančester Junajted. Zlatana Ibrahimovića.

„Napoli je želeo da ga dovede. Želeli su i ostali klubovi, ali ne bih da otkrivam njihova imena. Milan je poseban klub u njegovom srcu, bila je mogućnost da se vrati, ali je izabrao Mančester Junajted“.

Još jedan Rajolin klijent ovog leta menaj klub. U pitanju je Mario Baloteli.

„Optimista sam da će Mario uskoro naći klub. Jako verujem u njega i da će dokazati svoju vrednost“.

Rajola zastupa i supertalentovanog Milanovog golmana Đanluiđija Donarumu, ali poručuje da mladi čuvar mreže neće sa San Sira.

„Što se Donarume tiče, tu su svi razlozi da produži ugovor sa Milanom“. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar