Спалети: Џеко је први нападач Роме, ако остане...!

Лућано Спалети, тренер Роме, јавно је изразио своју жељу да Един Џеко, капитен фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине остане у римском клубу и оживи своју каријеру.

Фудбал 16.07.2016 | 10:30
Спалети: Џеко је први нападач Роме, ако остане...!
Џеко је уз доста помпе стигао у Рому прво на позајмицу, а потом је потписао и трајни уговор, али је у прошлој сезони постигао свега десет голова на 39 утакмица у свим такмичењима.

Међутим, Спалети је изјавио да Џеко ради праве ствари и да показује добар став на тренинзима у намјери да се побољша у новој сезони.

"Само могу исказати своју жељу да Џеко остане у Роми. Прошле сезоне сам му покушао помоћи, сада гледам шта ради. Он мора да има жељу да остане у Роми. Ако настави показивати такав став биће наш први нападач сљедеће сезоне", рекао је Спалети за италијанске медије.

У прилог овој изјави иду и четири постигнута поготка капитена "змајева" у првом полувремену прве припремне утакмице римског клуба против нижелигаша Пинцола. Рома је славила са убједљивих 16:0, а Џеко је четири пута погодио мрежу за само 15 минута.

Тренер римске "вучице" додао је да клуб покушава да издејствује поновни долазак Војчеха Шћесног, који се након истека позајмице морао вратити у лондонски Арсенал.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар