Младић се бацио с Моста на ади

Бизарно и опасно скакање са мостова се одмах после Новог Сада догодило и у Београду. Младић А.М. (18) скочио је са моста на Ади и то, како каже, да би себи доказао да то може.

 

Србија 13.07.2016 | 18:46
Младић се бацио с Моста на ади
Младић који је написао да никоме не препоручује да се упусти на овакав опасан потез, каже да је с моста скочио само због адреналина. Не само опасно, скакање с мостова је и забрањено, а да ли су млади само жељни пажње или је у питању бизарна кампања, тек и у Новом Саду је синоћ скочила девојка с моста.

"То није био први пут да скачем са неког моста, а скакао сам и из авиона", каже овај младић.

Одмах затим додаје и да планира да престане са скакањем.

"Нисам знао да је то забрањено. Сада када сам скочио и себи доказао да смем и могу, могу престати са скакањем", објашњава овај младић, преноси Блиц.

Подсетимо, девојка (20) скочила је синоћ у Новом Саду са моста високог око 25 метара у Дунав, "из забаве", прошла је без повреда и обећала је да то више неће да ради.

"Хтела сам да знам да ли ја то смем да урадим и да ли могу. И сада знам да могу. Нећу то више понављати, јер ми је полиција забранила, пошто закони не дозвољавају да се скаче с моста јер кажу да је то веома опасно", испричала је девојка, која је желела да остане анонимна.



Извор: Блиц

Фото: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Карадоиз

13.07.2016 17:35

Младима је досадно, треба им адреналин. Знаци вријеме да се подјеле пуске...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.07.2016 21:16

Слабо је ово требао је са неког небодера али на главу,то је вец несто а овако танко је то.