Mladić se bacio s Mosta na adi

Bizarno i opasno skakanje sa mostova se odmah posle Novog Sada dogodilo i u Beogradu. Mladić A.M. (18) skočio je sa mosta na Adi i to, kako kaže, da bi sebi dokazao da to može.

 

Srbija 13.07.2016 | 18:46
Mladić se bacio s Mosta na adi
Mladić koji je napisao da nikome ne preporučuje da se upusti na ovakav opasan potez, kaže da je s mosta skočio samo zbog adrenalina. Ne samo opasno, skakanje s mostova je i zabranjeno, a da li su mladi samo željni pažnje ili je u pitanju bizarna kampanja, tek i u Novom Sadu je sinoć skočila devojka s mosta.

"To nije bio prvi put da skačem sa nekog mosta, a skakao sam i iz aviona", kaže ovaj mladić.

Odmah zatim dodaje i da planira da prestane sa skakanjem.

"Nisam znao da je to zabranjeno. Sada kada sam skočio i sebi dokazao da smem i mogu, mogu prestati sa skakanjem", objašnjava ovaj mladić, prenosi Blic.

Podsetimo, devojka (20) skočila je sinoć u Novom Sadu sa mosta visokog oko 25 metara u Dunav, "iz zabave", prošla je bez povreda i obećala je da to više neće da radi.

"Htela sam da znam da li ja to smem da uradim i da li mogu. I sada znam da mogu. Neću to više ponavljati, jer mi je policija zabranila, pošto zakoni ne dozvoljavaju da se skače s mosta jer kažu da je to veoma opasno", ispričala je devojka, koja je želela da ostane anonimna.Izvor: Blic

Foto: Kurir

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Karadoiz

13.07.2016 19:35

Mladima je dosadno, treba im adrenalin. Znaci vrijeme da se podjele puske...

ODGOVORITE
Name

Re

13.07.2016 23:16

Slabo je ovo trebao je sa nekog nebodera ali na glavu,to je vec nesto a ovako tanko je to.