ЦР7 у Београду, код докторке Маријане! Колико ће паузирати?!

Још се прецизно не зна колико је тешку повреду зарадио капитен новог шампиона Европе, али су у питању лигаменти колена. Наводно је ангажовао српску лекарку, која има специјалне методе и која је већ помогла многим играчима.

Фудбал 14.07.2016 | 20:00
ЦР7 у Београду, код докторке Маријане! Колико ће паузирати?!
Кристијано Роналдо морао је да пропусти готово целу финалну утакмица Европског првенства против Француске после повреде у 25. минуту.

Димитри Паје жестоко је стартовао током једне акције, па је Роналду повредио колено.Одмах је било јасно да је у питању озбиљна повреда. Колико тачно тешка и даље није познато, јер Роналдо наводно још није обавио детаљан преглед магнетном резонанцом.

И док неки шпански медији оптимистично преносе да је у питању повреда због које ће највише бити одсутан месец дана, експерт за ту врсту повреда, доктор Хозе Гонзалес страхује на основу одгледаног снимка и положаја ноге одмах након ударца, да је у питању делимично оштећење лигамената.

Он је изјавио да та врста повреде не изискује операцију, али је неопходно мировање, тако да би Роналдо могао да буде ван терена минумум два, а можда чак и четири месеца, што би му била најдужа пауза од када је стигао у Мадрид.

Реал Мадрид се још није званично огласио, Роналдо је са породицом отишао на заслужени одмор, а сигурно је да Португалац неће бити спреман да помогне свом тиму на мечу Суперкупа Европе против Севиље, 9. августа у Трондхајму, као и старт сезоне у Примери, 21. августа.

Роналдо је у жељи да се што пре врати на терен наводно већ контактирао Маријану Ковачевић, српску докторку, која је захваљујући својим специјалним методама већ помогла многим светским фудбалерима, преноси "Информер".

Њени пацијенти, између осталих, били су Робин ван Перси, Френк Лампард, Луис Саха, Дијего Коста, Венсан Компани и она им је захваљујући геловима које сама прави од људских или животињских плаценти помогла да се много пре очекиваног рока врате на терен.

Маријанина метода лечења и даље је под велом тајне. Она никада није открила шта тачно укључују њени третмани, али су много пута дали резултате и убрзали период опоравка. Наводно сат времена њеног третмана замењује седам дана стандардног лечења.

Српски фудбалер Горан Ловре, који је својевремно имао сличну повреду као Роналдо, изјавио је да му је Маријана Ковачевић спасила каријеру.

"После два месеца константних терапија ситуација је била све гора, па сам дошао код докторке Маријане, која је успела да направи чудо. Седам дана имао сам пет терапија дневно и након тога снимак је показао да сам сто одсто опорављен", изјавио је Ловре.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар