CR7 u Beogradu, kod doktorke Marijane! Koliko će pauzirati?!

Još se precizno ne zna koliko je tešku povredu zaradio kapiten novog šampiona Evrope, ali su u pitanju ligamenti kolena. Navodno je angažovao srpsku lekarku, koja ima specijalne metode i koja je već pomogla mnogim igračima.

Fudbal 14.07.2016 | 20:00
CR7 u Beogradu, kod doktorke Marijane! Koliko će pauzirati?!
Kristijano Ronaldo morao je da propusti gotovo celu finalnu utakmica Evropskog prvenstva protiv Francuske posle povrede u 25. minutu.

Dimitri Paje žestoko je startovao tokom jedne akcije, pa je Ronaldu povredio koleno.Odmah je bilo jasno da je u pitanju ozbiljna povreda. Koliko tačno teška i dalje nije poznato, jer Ronaldo navodno još nije obavio detaljan pregled magnetnom rezonancom.

I dok neki španski mediji optimistično prenose da je u pitanju povreda zbog koje će najviše biti odsutan mesec dana, ekspert za tu vrstu povreda, doktor Hoze Gonzales strahuje na osnovu odgledanog snimka i položaja noge odmah nakon udarca, da je u pitanju delimično oštećenje ligamenata.

On je izjavio da ta vrsta povrede ne iziskuje operaciju, ali je neophodno mirovanje, tako da bi Ronaldo mogao da bude van terena minumum dva, a možda čak i četiri meseca, što bi mu bila najduža pauza od kada je stigao u Madrid.

Real Madrid se još nije zvanično oglasio, Ronaldo je sa porodicom otišao na zasluženi odmor, a sigurno je da Portugalac neće biti spreman da pomogne svom timu na meču Superkupa Evrope protiv Sevilje, 9. avgusta u Trondhajmu, kao i start sezone u Primeri, 21. avgusta.

Ronaldo je u želji da se što pre vrati na teren navodno već kontaktirao Marijanu Kovačević, srpsku doktorku, koja je zahvaljujući svojim specijalnim metodama već pomogla mnogim svetskim fudbalerima, prenosi "Informer".

Njeni pacijenti, između ostalih, bili su Robin van Persi, Frenk Lampard, Luis Saha, Dijego Kosta, Vensan Kompani i ona im je zahvaljujući gelovima koje sama pravi od ljudskih ili životinjskih placenti pomogla da se mnogo pre očekivanog roka vrate na teren.

Marijanina metoda lečenja i dalje je pod velom tajne. Ona nikada nije otkrila šta tačno uključuju njeni tretmani, ali su mnogo puta dali rezultate i ubrzali period oporavka. Navodno sat vremena njenog tretmana zamenjuje sedam dana standardnog lečenja.

Srpski fudbaler Goran Lovre, koji je svojevremno imao sličnu povredu kao Ronaldo, izjavio je da mu je Marijana Kovačević spasila karijeru.

"Posle dva meseca konstantnih terapija situacija je bila sve gora, pa sam došao kod doktorke Marijane, koja je uspela da napravi čudo. Sedam dana imao sam pet terapija dnevno i nakon toga snimak je pokazao da sam sto odsto oporavljen", izjavio je Lovre.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar