Леброн поручио Клопу: Ако будеш имао мјеста за мене...!

Леброн Џејмс послао је занимљиву поруку менаџеру Ливерпула Јиргену Клопу, 'нудећи' му своје услуге на припремним мечевима који ће се одржати у САД.

Кошарка 17.07.2016 | 10:15
Леброн поручио Клопу: Ако будеш имао мјеста за мене...!
‘Црвени‘ ће се у пријатељским мечевима пред почетак нове сезоне у Премијер лиги, састати са Челсијем и Миланом 27. и 30. јула на Западној обали, у Калифорнији.

Мала је вероватноћа ће један од највећих спортских имена обући дрес Ливерпула у пррипремним мечевима, али је свакако у питању сјајна маркетиншка акција коју је 'Краљ' покренуо.

Можда ће Ливерпулови власници склопити договор са својим сународником, који као страствени навијач има мањи удео у клубу после договора са 'Фенwаy Спортс Гроуп', да се барем на неколико минута нађе терену.

“Задовољство ми је да чујем да ћете играти на Западној обали и, ако вам треба 'друштво за шетњу', ја ћу вам чувати леђа", написао је Леброн на свом Фејсбуку, уз клупски хештег – YНWА (Никада нећеш бити сам).

Џејмс је већ доказао да је мајстор кошарке, а ове године са Кливлендом је освојио НБА титулу, своју трећу у каријери, а видећемо да ли ће добити прилику да се покаже и на травнатом терену.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар