Lebron poručio Klopu: Ako budeš imao mjesta za mene...!

Lebron Džejms poslao je zanimljivu poruku menadžeru Liverpula Jirgenu Klopu, 'nudeći' mu svoje usluge na pripremnim mečevima koji će se održati u SAD.

Košarka 17.07.2016 | 10:15
Lebron poručio Klopu: Ako budeš imao mjesta za mene...!
‘Crveni‘ će se u prijateljskim mečevima pred početak nove sezone u Premijer ligi, sastati sa Čelsijem i Milanom 27. i 30. jula na Zapadnoj obali, u Kaliforniji.

Mala je verovatnoća će jedan od najvećih sportskih imena obući dres Liverpula u prripremnim mečevima, ali je svakako u pitanju sjajna marketinška akcija koju je 'Kralj' pokrenuo.

Možda će Liverpulovi vlasnici sklopiti dogovor sa svojim sunarodnikom, koji kao strastveni navijač ima manji udeo u klubu posle dogovora sa 'Fenway Sports Group', da se barem na nekoliko minuta nađe terenu.

“Zadovoljstvo mi je da čujem da ćete igrati na Zapadnoj obali i, ako vam treba 'društvo za šetnju', ja ću vam čuvati leđa", napisao je Lebron na svom Fejsbuku, uz klupski hešteg – YNWA (Nikada nećeš biti sam).

Džejms je već dokazao da je majstor košarke, a ove godine sa Klivlendom je osvojio NBA titulu, svoju treću u karijeri, a videćemo da li će dobiti priliku da se pokaže i na travnatom terenu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar