Предвиђање смака свијета за 29. јул 2016.

Да ли желите прво да чујете добре или лоше вијести? Добре су да нећете морати да купујете поклоне за Нову годину, а лоше да ће стиже смак свијета 29. јула.

Свијет 13.07.2016 | 15:22
Предвиђање смака свијета за 29. јул 2016.
Шалу на страну, из неког разлога теоретичари завјере су опсједнути овом идејом о крају свијета и цивилизације. Али, заправо не цијеле цивилизације!

Преживјеће само они хришћани који одгледају овај Јутјуб видео.



Наиме, екипа сајта „Енд Тиме Пропхециес“ упозорава у свом новом снимку да ће се управо ове године догодити смак свијета. Додуше, није им за вјеровати јер је иста екипа предвидела да ће нас астероид ударити 6. маја (а није), као и да ће Барак Обама у јуну открити да је Антихрист (што није урадио).

Према њиховим најновијим тврдњама 29. јула нас очекује смак свијета и то не било какав: Исус Христ ће други пут доћи на земљу што ће се догодити у исто вријеме када се помјере магнетне плоче Земље и створе глобални земљотрес.

“Земљу ће погодити невјероватно јак земљотрес, а Сунце ће постати црно, док ће се Месец потпуно изокренути. Звијезде ће падати по земљи, као велике смокве које падају са дрвећа када их јак ветар тресе. Свака планина и острво ће се помјерити са свог мјеста. Створиће се вакум који ће исисати читаву Земљину атмосферу“, наводи се у видеу.

Многима је управо овај видео послужио као одлична идеја за шалу, па су у коментарима износили своја размишљања и жеље шта би заиста радили у случају да се крајем мјесеца догоди „смак свијета“.

Извор: Агенције

Фото: Армагедон Неwс