Predviđanje smaka svijeta za 29. jul 2016.

Da li želite prvo da čujete dobre ili loše vijesti? Dobre su da nećete morati da kupujete poklone za Novu godinu, a loše da će stiže smak svijeta 29. jula.

Svijet 13.07.2016 | 15:22
Predviđanje smaka svijeta za 29. jul 2016.
Šalu na stranu, iz nekog razloga teoretičari zavjere su opsjednuti ovom idejom o kraju svijeta i civilizacije. Ali, zapravo ne cijele civilizacije!

Preživjeće samo oni hrišćani koji odgledaju ovaj Jutjub video.



Naime, ekipa sajta „End Time Prophecies“ upozorava u svom novom snimku da će se upravo ove godine dogoditi smak svijeta. Doduše, nije im za vjerovati jer je ista ekipa predvidela da će nas asteroid udariti 6. maja (a nije), kao i da će Barak Obama u junu otkriti da je Antihrist (što nije uradio).

Prema njihovim najnovijim tvrdnjama 29. jula nas očekuje smak svijeta i to ne bilo kakav: Isus Hrist će drugi put doći na zemlju što će se dogoditi u isto vrijeme kada se pomjere magnetne ploče Zemlje i stvore globalni zemljotres.

“Zemlju će pogoditi nevjerovatno jak zemljotres, a Sunce će postati crno, dok će se Mesec potpuno izokrenuti. Zvijezde će padati po zemlji, kao velike smokve koje padaju sa drveća kada ih jak vetar trese. Svaka planina i ostrvo će se pomjeriti sa svog mjesta. Stvoriće se vakum koji će isisati čitavu Zemljinu atmosferu“, navodi se u videu.

Mnogima je upravo ovaj video poslužio kao odlična ideja za šalu, pa su u komentarima iznosili svoja razmišljanja i želje šta bi zaista radili u slučaju da se krajem mjeseca dogodi „smak svijeta“.

Izvor: Agencije

Foto: Armagedon News