Није се укопио, а сви га траже: Туран иде из Барсе!

Арда Туран дебитовао је у јануару ове године за Барселону, а врло брзо могао би да постане члан такође славног клуба, који би га боље укопио, претпоставља се.

Фудбал 14.07.2016 | 12:30
Није се укопио, а сви га траже: Туран иде из Барсе!
Арда Туран, можда и најважнији играч Атлетико Мадрида у периоду од 2011. до 2015. године, потписао је за Барселону пре годину дана, а због казне коју су имали Каталонци, дебитовао тек у јануару ове године.

Шест месеци касније, након неубедљивих игара и спорог уклапања у веома незахвалан систем игре Блаугране, мета је неколицине европских клубова, а последњи који би га радо видео у својим редовима је – Јувентус.

Турчин, који ће ускоро напунити 30 година, могао би да одигра сезону 2016/17 као позајмљен играч, а касније буде откупљен за 24 милиона евра, што би била цена уговорена у старту, уколико се три стране сложе да је то најбоље решење за све.

Јуве се појачао на средини терена, ангажован је Миралем Пјанић, али би потреба за Турановим умећем добила на снази уколико би Пол Погба заиста отишао у Манчестер јунајтед за поменутих 120 милиона евра, о чему се недељама говори и пише.

Од раније, бившег аса Галатасараја прате Арсенал и Челси, такође свесни да 13 наступа за Барселону у полусезони не говоре о савршеном споју играча и клуба.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар