Nije se ukopio, a svi ga traže: Turan ide iz Barse!

Arda Turan debitovao je u januaru ove godine za Barselonu, a vrlo brzo mogao bi da postane član takođe slavnog kluba, koji bi ga bolje ukopio, pretpostavlja se.

Fudbal 14.07.2016 | 12:30
Nije se ukopio, a svi ga traže: Turan ide iz Barse!
Arda Turan, možda i najvažniji igrač Atletiko Madrida u periodu od 2011. do 2015. godine, potpisao je za Barselonu pre godinu dana, a zbog kazne koju su imali Katalonci, debitovao tek u januaru ove godine.

Šest meseci kasnije, nakon neubedljivih igara i sporog uklapanja u veoma nezahvalan sistem igre Blaugrane, meta je nekolicine evropskih klubova, a poslednji koji bi ga rado video u svojim redovima je – Juventus.

Turčin, koji će uskoro napuniti 30 godina, mogao bi da odigra sezonu 2016/17 kao pozajmljen igrač, a kasnije bude otkupljen za 24 miliona evra, što bi bila cena ugovorena u startu, ukoliko se tri strane slože da je to najbolje rešenje za sve.

Juve se pojačao na sredini terena, angažovan je Miralem Pjanić, ali bi potreba za Turanovim umećem dobila na snazi ukoliko bi Pol Pogba zaista otišao u Mančester junajted za pomenutih 120 miliona evra, o čemu se nedeljama govori i piše.

Od ranije, bivšeg asa Galatasaraja prate Arsenal i Čelsi, takođe svesni da 13 nastupa za Barselonu u polusezoni ne govore o savršenom spoju igrača i kluba.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar