ЛШ, видео - Мариновић: У Пољској још јаче!

Шампион БиХ, Зрињски, пружио је жесток отпор фаворизованој Легији, па ће након мостарских 1:1 у Варшаву отпутовати са дозом оптимизма и вјером у пролаз у треће коло квалификација за Лигу шампиона.

Фудбал 13.07.2016 | 09:30
ЛШ, видео - Мариновић: У Пољској још јаче!
Бх. клубови катастрофално су одиграли квалификације за Лигу Европе. Широки Бријег, Слобода и Радник елиминисани су већ на првој степеници, али је актуелни шампион БиХ, Зрињски из Мостара, освјетлао образ и показао да може парирати фаворизованој Легији из Варшаве.

Мостарских 1:1 задовољило је Винка Мариновића, шефа стручног штаба "племића", који је уочи првог сусрета истицао јачину пољског шампиона. Ипак, његови изабраници приказали су поприлично добру партију, извукли реми, па на реванш одлазе са пристојним шансама за изненађење.

"У првом полувремену можда смо и превише респектовали ривала. Препустили смо посјед лопте Легији и сва игра нам се сводила на контранападе. Гости су вршили притисак, али су се неке ствари на полувремену у свлачионици посложиле. Нажалост, примили смо гол. Али, као да нас је тај гол пробудио, након чега смо дошли до игре какву смо прижељкивали", истакао је Мариновић.

Мостарцима остаје седам дана да се припреме за реванш у Варшави, који је на програму 19. јула од 20:45 часова.

"Сам податак да је тренер Легије повео Дуду, Јодловеца и Николића, играче који су прије двије седмице играли на Европском првенству, говори колико су и они нас схватили озбиљно. Легија је постигла гол у Мостару и сигурно да је ближа проласку даље. Истина, дали смо га и ми, па имамо донекле активан резултат. У Пољску морамо отићи храбро, покушати одиграти још боље него данас", закључио је Мариновић, посебно похваливши навијаче који су направили прави угођај на стадиону "Под Бијелим бријегом".



Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар