Спалети: Тоти ће престати када он одлучи!

Тренер фудбалера Роме Лучано Спалети рекао је да би легенда клуба Франческо Тоти могао да настави каријеру и по завршетку сезоне 2016-2017.

Фудбал 16.07.2016 | 14:30
Спалети: Тоти ће престати када он одлучи!
Тоти, који ће у септембру напунити 40 година, прошлог месеца је постигао договор са управом Роме о новом једногодишњем уговору.

Председник Роме Џејмс Палота рекао је да ће предстојећа сезона бити последња за Тотија као играча, пошто ће после тога преузети једну од функција у клубу.

Спалети је рекао да би Тоти могао да игра докле год жели.

"Палота може да прича шта хоће. Али, Тоти ће престати када он то одлучи. Мислим да то неће бити ове сезоне. Он може да престане кад год жели и о томе не можемо ни ви ни ја да одлучимо. Желите да Тоти престане ове године, да га уништите на психичком плану, да га одведете на турнеју терена и музеја. Ако настави да прави добру статистику, он још може да игра", рекао је Спалети, пренели су италијански медији.

Тоти је дебитовао за Рому 4. септембра 1994. године. Одиграо је 758 утакмица и најбољи је стрелац у историји клуба са 304 гола. Спалети је навео да ће бити тешко заменити играча средине терена Миралема Пјанића, који је овог лета прешао у Јувентус са 32 милиона евра.

"Он је квалитетан, доноси добре одлуке на терену. Али, наш циљ је да останемо конкурентни са Јувентусом и осталим клубовима из врха", рекао је Спалети.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар