Spaleti: Toti će prestati kada on odluči!

Trener fudbalera Rome Lučano Spaleti rekao je da bi legenda kluba Frančesko Toti mogao da nastavi karijeru i po završetku sezone 2016-2017.

Fudbal 16.07.2016 | 14:30
Spaleti: Toti će prestati kada on odluči!
Toti, koji će u septembru napuniti 40 godina, prošlog meseca je postigao dogovor sa upravom Rome o novom jednogodišnjem ugovoru.

Predsednik Rome Džejms Palota rekao je da će predstojeća sezona biti poslednja za Totija kao igrača, pošto će posle toga preuzeti jednu od funkcija u klubu.

Spaleti je rekao da bi Toti mogao da igra dokle god želi.

"Palota može da priča šta hoće. Ali, Toti će prestati kada on to odluči. Mislim da to neće biti ove sezone. On može da prestane kad god želi i o tome ne možemo ni vi ni ja da odlučimo. Želite da Toti prestane ove godine, da ga uništite na psihičkom planu, da ga odvedete na turneju terena i muzeja. Ako nastavi da pravi dobru statistiku, on još može da igra", rekao je Spaleti, preneli su italijanski mediji.

Toti je debitovao za Romu 4. septembra 1994. godine. Odigrao je 758 utakmica i najbolji je strelac u istoriji kluba sa 304 gola. Spaleti je naveo da će biti teško zameniti igrača sredine terena Miralema Pjanića, koji je ovog leta prešao u Juventus sa 32 miliona evra.

"On je kvalitetan, donosi dobre odluke na terenu. Ali, naš cilj je da ostanemo konkurentni sa Juventusom i ostalim klubovima iz vrha", rekao je Spaleti.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar